Mitä turnajaisissa tapahtuu?


Lauantain ja sunnuntain turnajaiset ovat ihan oikeat sellaiset. Molempina päivinä neljä Rohan Tallien ratsukkoa ottelevat toisiaan vastaan peitsin ja muine välinein, jotka ovat tyypillisiä keskiajalle. Peistä käytettäessä kaksi kilpailijaa ratsastaa toisiaan kohti, ja yrittää osua vastustajaansa. Jos ja kun peitsi osuu vastustajaa oikeaan kohtaan, on yhteentörmäyksen voima niin suuri, että peitsen kärki saattaa hajota tai katketa.

Rohan Tallien ratsukot on jaettu kahteen joukkueeseen, jotka ovat kisanneet toisiaan vastaan muissa keskiaikaisissa tapahtumissa koko kesän ajan. Taalintehtaan turnajaiset ovat kauden viimeiset, joten dramatiikkaa on luvassa jo ihan senkin takia – mikä joukkue voittaa kauden kilpailut?

Ratsastajina Anu ja Jaakko Nuotio, José Bernardes ja Mikko Hokka.

FacebookTwitterGoogle+Share