Jakten Eugenia

Det är lätt och förmånligt att synas på visitkimitoon.fi / visitkemionsaari.fi .  Synlighet ges åt företag från regionen, som har direkt anknytning med besöksnäringen inom Kimitoöns kommun.


Kostnad för medverkan för år 2017 är 200 € som faktureras i början av verksamhetsåret.

 
Medverkare ges möjlighet att delta med produkt-/företagskort bestående av en beskrivande text med vidhängande bild (600px*450px, liggande, i formatet .jpg, .gif eller .png), tre till tio fotografier i fotografialbum för företaget och en video gällande sin verksamhet. Ifall medverkaren vill ha skild synlighet för olika produkter kostar varje tilläggskort 60€. 
 

Dessutom har varje företag möjlighet att lämna in en reklamruta i .png-format, 215px*145px, som sätts in enligt impressions-logik i på relaterade sidor på portalen för maximalt ett år åt gången. En reklamruta per medverkare kan publiceras och denna reklamruta ingår i årsavgiften.

För att registrera dig som medverkare på portalen behöver du ett Valideringsord för registration, detta får du av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ifall du inte fått det per e-post. Registrering sker sedan genom att trycka på denna registreringslänk. Har du redan registrerat dig kan du skriva in dig på portalen här.

 

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid frågor eller beställning av valideringsord!