VisitKimitoön

 

Sök

Med buss till Kimitoön

Under sommarmånaderna är det lätt och trevligt att åka buss på Kimitoön och ut i skärgården. Den direkta Archipelago HopOn-bussturen från Kampen i Helsingfors möjliggör en resa via Dalsbruk och Kasnäs vidare till Rosala och Hitis tre dagar varje vecka. Den andra satsningen, Ö-bussen, tar dig från Kimito via Västanfjärds byar till sommartorgen i Dalsbruk på onsdagar.


Det är möjligt att planera olika rutter till Kimitoöns besöksmål med hjälp av HopOn-bussen. Det lönar sig att kolla alla möjliga möjligheter för att röra sig runt i skärgården, och kombinera buss-, cykel- samt båt- och färjeresor i vårt underbara skärgårdslandskap. Om du utnyttjar Carfield-cykeluthyrningsställen, behöver du inte ens ta din egen cykel med dig!


Ö-bussen startar från Kimito centrum på sommaronsdagar. I dess tidtabell har man tagit hänsyn till förbindelsemöjligheter både mot Helsingfors och Åbo. Bussen åker ända till Dalsbruk, och längs rutten kan du besöka exempelvis Bjärkas Golf, restaurangen och inkvarteringsstället Kansakoulu eller Lammalas vackra naturstigar.

aaaaaa

aaa

  Telefon: +358 2 4260 170

  E-post: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kimito:
  Villa Lande, Engelsbyvägen 8:
  Må - Fre 12-17, Lö - Sö stängt

  Dalsbruk:
  Räpylä, Kolabacksvägen 1:
  Mån - Sö 9:00 - 16:30

VisitKimitoön

Mondo SWE 400X400 px

För att ge dig bättre service så använder sig VisitKimitoöm av Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner jag integritets- och cookiepolicyn.
Accepterar Accepterar ej