Gå till innehållet
Örö kakku

12″ Restaurang

Upplev den unika atmosfären i garnisonens före detta matsal. I dag serverar salen kunderna allt från en rejäl frukost till en vältillredd middag, och inte att förglömma lunchen!

Menyerna är lämpligt varierade med både kött- och vegetariska alternativ. Vi lagar mat med kärlek och fokuserar på lokala producenter och säsongens färska råvaror.

Vi har öppet året runt. Från juni till slutet av augusti, betjänar vi kunder dagligen och under lågsäsong vid förhandsbokning. A la Carte-rätter finns på vår webbplats och lunchmenyer på vår facebooksida!

Ön, som varit stängd i 100 år, öppnades för allmänheten 2015 och dess främsta attraktioner är det välbevarade kasernområdet, de massiva Obuhovkanonerna samt försvarsstationer och befästningar från olika tider.

Tack vare sin fästningshistoria är Örö också en av de viktigaste koncentrationerna av utrotningshotade arter och livsmiljöer i södra Finland, som hyser flera arter som inte finns någon annanstans i Finland.

På ön finns en gästhamn med 80 platser, 2 restauranger, en butik på sommaren, 3 olika bastur, möteslokaler och inkvartering. Du kan bo på ett kvalitetshotell eller i olika historiska och restaurerade byggnader med plats för upp till 150 personer.

Tjänsterna är öppna året runt och det finns tillgång till ön med olika fartyg vid olika tider på året. Sjöresan från Kasnäs tar mellan 30 och 60 minuter. Örö är en underbar plats för att koppla av och njuta av naturens lugn.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Kerhontie 22, 25930 Kasnäs
Telefon:
0505432905

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi