Gå till innehållet
Hårdasnäsetin lomahuoneisto

Hårdasnäsets semesterlägenheter

Örö kustfort ligger i Skärgårdshavets nationalpark och är en av Finlands mest populära naturdestinationer. Ön, som varit stängd för allmänheten i 100 år, öppnades för besökare år 2015. Öns huvudattraktioner förutom den storslagna naturen är de välbevarade kasernområden, de massiva Obuhov-kanonerna och försvarsstationerna från olika årtionen samt befästningar. Tack vare sin fästningshistoria är Örö på Yttre ön också en av de viktigaste fästningarna och fortifikationerna i området.

Tack vare Örös fästningshistoria och läget i ytterskärgården finns det på ön en viktig koncentration av södra Finlands hotade arter och naturtyper. På Örö finns flera arter som inte klarar sig någon annanstans i Finland.

På ön finns en gästhamn med 80 platser, 2 restauranger, en sommarbutik, 3 olika bastur, konferenslokaler och boende. Du kan bo på ett högklassigt hotell eller i renoverade byggnader från olika tidsperioder. Bäddplatser finns för totalt 150 personer.

Service är tillgängligt året runt. Under olika årstider trafikerar olika typers fartyg till ön. Sjöresan från Kasnäs på fastlandet tar 30–60 minuter. Örö är en underbar plats att koppla av och njuta av naturens lugn.

I en semesterlägenhet finns två sovrum, vardera med två separata sängar, vardagsrum med bäddsoffa och matplats för 6-8 personer, kök, badrum/toalett och TV. Totalt 4 sängar och en dubbel bäddsoffa. Sängkläder och badhanddukar ingår i priset. I köket finns redskap och bestick för matlagning.

I semesterlägenheterna råder en hemtrevlig atmosfär. Det finns totalt 4 lägenheter, var och en med en något olika inredning.

Vår vänliga personal önskar dig välkommen och vill ta väl hand om dig. Varmt välkommen!

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Kerhontie 1, 25930 Kemiönsaari
Telefon:
+358401447773

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi