Gå till innehållet
Aerial view

Hotel Kasnäs

Hotel Kasnäs är ett familjeägt Spa hotell som ligger i en idyllisk havsmiljö på Kimitoöns sydspets, i hjärtat av Åbolands vackra skärgård. Vi har öppet året runt och hos oss hittar du hotell, spa med varma utomhuspooler, nybyggd restaurangbyggnad där det även finns en välsorterad livsmedelsbutik med fiskdisk och café, caravan område samt gästhamn.

Våra hotellhus har formen av en snäcka och ligger vackert utplacerade på strandklipporna. Alla rum har egen ingång och en egen terrass. Flera av rummen har en fantastisk havsutsikt.

På vår restaurang serverar vi dagligen en skärgårdsinspirerad lunchbuffét samt a´la carte meny med lokalproducerade ingredienser efter säsong.

Vi kan ordna lyckade konferenser för upp till 100 personer. Alla våra konferensutrymmen är moderna och högklassigt utrustade för att på bästa sätt uppfylla olika gruppers behov.

Vår livsmedelsbutik har ett brett utbud av råvaror och här finns även en fiskdisk med våra egna fiskprodukter. I samband med butiken finns också ett café med produkter från Kasnäs bakery.
Under högsäsong hittar ni även lokala hantverk och råvaror till försäljning så som grönsaker, bär, bröd och bakverk.

På vårt populära Caravanområde finns det plats för 32 husbilar/husvagnar. År 2018 vann området pris som “Bästa caravan område”

I gästhamnen finns det 100 övernattningsplatser och 300 säsongsplatser.

Vi har ett stort utbud av aktiviteter så som strandbastu med badtunnor, minigolf, tennis, padel och boule. Från Kasnäs ordnas även dagsutfärder till Nordens högsta fyr Bengtskär, Örö kustfort samt Rosala vikingacentrum.

Kasnäs naturstig är ett samarbete mellan Hotel Kasnäs och Kasnäs byaråd. Stigen har tre rutter att välja mellan. Den kortaste rutten lämpar sig även för barnvagnar och cyklar.
Hösten 2022 anlades också en fem kilometer lång motionsled som är upplyst vintertid.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Kasnäsintie 1294, 25930 Kemiönsaari
Telefon:
25210100

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi