Gå till innehållet
Ruokailutila + olohuone

Villa Aurora #35

Välkommen till Merikruunu för att koppla av!

Du är hjärtligt välkommen att njuta av Finlands vackraste solnedgångar och ha det trevligt på den maritima ön Kemiönsaari. Villa Aurora erbjuder kvalitetsboende för max. 5 personer i det historiska Merikruunu-området.

Villa Aurora har ett rymligt vardagsrum med en soffa, ett bord för 4 personer och en LG smart-tv med installerad t.ex. Netflix och Disney+ (eget användarnamn behövs).

I villans badrum finns dusch, toalett och torktumlare. I badrummet finns även tvättmedel för kropp och hår (även balsam) och en högkvalitativ hårtork från Remington. Narvi-aggregatet garanterar sköna och mjuka bastubad. Efter bastun kan du svalka dig i snön eller utomhus (öppet i begränsad omfattning). Det är bara 50 meter till stranden, där du kan ta ett dopp i havsvattnet.

Villan har en stor ca. 30 m² solterrass. Terrassen har en grupp möbler och en grill på sommaren. Solen skiner på terrassen nästan hela dagen och det finns en direkt utsikt västerut i riktning mot solnedgången.
Villan stod färdig 2022 och är fullt utrustad med moderna faciliteter. I villan hittar du ett välutrustat kök med bl.a. induktionsspis och möbelugn. Diskmaskin och kyl-frys. Privat bastu och egen parkeringsplats ingår. Bara 80 meter till strand där du kan bada och spendera tid med dig och vänner.

44 m2, 2 + 3, sauna

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Täysihoitolantie 6, 25870 Kemiönsaari
Telefon:
+358452112250

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi