Gå till innehållet
Jacuzzi

Villa Isla #7

En underbar minivilla med egen jacuzzi & öppen havsutsikt, på Merikruunus högsta punkt. Den enda villan med egen vedeldad bastu (färdigt i Augusti 2023, hyrs efter separat överenskommelse). 150 meter till havsstranden. Inklusive sängkläder, handdukar, städning och användning av jacuzzi. Passar bäst för 2-4 personer. Stor terrass med gasolgrill. Alla bekvämligheter, t.ex. luftvärmepump och mörkläggningsgardiner. Det intilliggande Hotel Merikruunu serverar god mat och till exempel frukost för 12,50 €/person. Området är lugnt, inte för festgrupper. Små hundar tillåtna.

En modern minivilla, Villa Isla ligger på den högsta punkten i Merikruunu villaområde och erbjuder öppenhavsutsikt, 20 meter över havet. Villan har en egen jacuzzi. Villan är mycket högkvalitativ och skandinaviskt dekor, t.ex. Marimekko och Artek.

I priset ingår allt, d.v.s. sängkläder, handdukar, användning av jacuzzin och slutstädning. Rengör dock bort skräpet och flaskorna och hundhåren och rengör grillen efter att du har använt den.

30 m2, 2+2, segen vedeldad bastu (separat överenskommelse), jacuzzi

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Täysihoitolantie 6, 25870 Kemiönsaari
Telefon:
+358505146862

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi