Gå till innehållet

Villa Mimosa #37

Villa Mimosa är en ny, modern och mycket välutrustad villa i Merikruunu skärgårdssamhälles Tähdistö-kollektion*, idealiskt för 2-4 personer, med en maximal kapacitet på 6 personer. Den har en privat bastu och en utomhusjacuzzi.

Det vackra öppna köket har höga, stora fönster. Köket är utrustat med integrerade apparater, inklusive diskmaskin, induktionshäll, kylskåp, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och servis för sex personer, komplett med champagneglas.

Det rymliga badrummet inkluderar en torktumlare, handdukstork, golvvärme, hårtork och ett stort spegelklätt skåp.

Badrummet har också sin egen bastu med havsutsikt!
I det stora sovrummet finns två sängar på 80 cm som kan användas som en dubbelsäng eller separat, och rummet har direkt tillgång till en stor havsterrass. Njut av den underbara doften av havet på sommaren.
Det finns två loftutrymmen med fönster och fantastisk utsikt, ett nås med stabila fasta trappor och det andra med avtagbara trappor, som är ganska branta. Båda loftorna har två sängar på 80 cm; loftet är relativt lågt men älskat av barn och unga i hjärtat.

Villa Mimosa är väl lämpad för familjer med barn och par som vill njuta av kvalitet, skönhet, lugn och service. Gästerna kan använda sin privata bastu och jacuzzi, samt grilla på sin rymliga 30m2 havsterrass.
Vi har investerat i terrassernas bekvämlighet med högkvalitativ möbler, en jacuzzi och en solskydd. Havsterrassen har också matplatser och en grillpunkt.
Stranden är mycket nära, med bra badtrappa och gott om plats för vattenaktiviteter. På den enorma bryggan finns bord där du kan njuta av den magiska solnedgången.

44 m2, 2+4, jacuzzi

*Tähdistö Villas består av fem villor ägda av en ägare. Grundläggande hygienprodukter och gratis kaffe, te och kryddor tillhandahålls. Mörkläggningsgardiner pryder varje fönster.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Täysihoitoloantie 6,, 25870 Kemiönsaari
Telefon:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi