Gå till innehållet

Villa Otava #15

Villa Otava är en ny och mycket välutrustad större villa i Tähdistö-kollektionen* av Merikruunu-skärgårdsbyn.

Denna moderna och vackra villa är idealisk för 2-4 personer, med ett maximalt antal på 6. Det charmiga öppna köket har höga, stora fönster med utsikt över havet. Integrerade apparater inkluderar diskmaskin, induktionshäll, kylskåp, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare samt servis för sex personer, komplett med champagneglas.

Badrummet har en torkande tvättmaskin, handdukstork, golvvärme, hårtork och ett stort spegelskåp. Badrummet har också en egen bastu med havsutsikt.

I det stora sovrummet finns två sängar på 80 cm som kan användas separat eller som en dubbelsäng. Sovrummet erbjuder bra havsutsikt, och det finns även direkt tillgång till en stor havsterrass. Underbart en sommarmorgon. Det finns två loftutrymmen med fönster, ett åtkomligt via stadiga fasta trappor och det andra via avtagbara trappor, som är ganska branta. Båda loft har två sängar på 80 cm; loftet är relativt lågt men älskat av barn. Loftet erbjuder även hisnande utsikt.

Villa Otava passar bra för familjer med barn och par som vill njuta av skönhet, lugn, trygghet och bekvämligheter. Gäster kan använda sin privata bastu och grilla på sin rymliga 30 m2 havsterrass. Framför villan finns stora gräsmattor för barn att leka på.

Vi har investerat i terrassernas komfort med högkvalitativa möbler. Havsterrassen har även matplatser och en grillplats. Stranden ligger bara en kort promenad bort, med bra badtrappor och gott om plats för vattenaktiviteter.

44 m2, 2+4

*Tähdistö Villas består av fem villor ägda av en ägare. Grundläggande hygienprodukter och gratis kaffe, te och kryddor tillhandahålls. Mörkläggningsgardiner pryder varje fönster.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Täysihoitoloantie 6, 25870 Kemiönsaari
Telefon:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi