Gå till innehållet

Villa Pohjantähti #18

Villa Pohjantähti är en ny och mycket välutrustad Merikruunu Tähdistö Villa*. Denna moderna och vackra villa är bäst lämpad för 2-4 personer, med ett maximalt antal på 6.

Vardagsrummet och köksområdet har integrerade apparater, inklusive diskmaskin, induktionshäll, kylskåp, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare samt servis för sex personer, komplett med champagneglas.

Badrummet är utrustat med en torkande tvättmaskin, handdukstork, golvvärme, hårtork och ett stort spegelskåp. Badrummet har också en egen bastu med utsikt över havet.

Det stora sovrummet har två sängar på 80 cm som kan användas separat eller sammankopplade till en dubbelsäng. Sovrummet erbjuder utmärkt utsikt över havet, och stora altandörrar leder direkt till havsterrassen. Det finns två loftfönster med fantastisk utsikt, ett åtkomligt via stadiga fasta trappor och det andra via avtagbara trappor, som är ganska branta. Båda loft har två sängar på 80 cm; loftet är relativt lågt men älskat av barn och unga i hjärtat.

Villan passar bra för familjer med barn och par som vill njuta av vackra solnedgångar, fantastisk utsikt över byn, lugn och bekvämligheter. Gäster kan använda sin egen bastu och jacuzzi samt grilla på sin rymliga 30m2 havsterrass. Framför villan finns stora gräsmattor för barn att leka på.

Vi har investerat i terrassernas bekvämlighet med högkvalitativa möbler och en jacuzzi. Havsterrassen har också matplatser och en grillplats.

Stranden ligger bara en kort promenad bort, med bra badtrappor och gott om plats för vattenaktiviteter.

44 m2, 2+4, jacuzzi

*Tähdistö Villas består av fem villor ägda av en ägare. Grundläggande hygienprodukter och gratis kaffe, te och kryddor tillhandahålls. Mörkläggningsgardiner pryder varje fönster.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Täysihoitoloantie 6, 25870 Kemiönsaari
Telefon:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi