Gå till innehållet

Villa Sirius #56

Villa Sirius är en ny, modern och mycket välutrustad villa i Merikruunu Tähdistö-kollektionen*. Den har ett vackert öppet kök med matplats för fyra personer. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kylskåp, frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och servis för sex personer, komplett med champagneglas.

Badrummet är utrustat med torktumlare, handdukstork, golvvärme, hårtork och en stor spegelklädd skåp. I sovrummet finns en 140 cm säng med en 90 cm säng ovanför (inte en våningssäng).

På loftet med fönster och branta avtagbara trappor finns två sängar på 80 cm. Loftet är relativt lågt men älskat av barn och unga i hjärtat.

Villa Sirius är väl lämpad för familjer med barn och par som söker lugn, trygghet och service. Gästerna kan uppskatta det utmärkta läget och njuta av att använda sin privata utomhusjacuzzi samt grilla på sina rymliga terrasser. Terrasserna är utformade med olika funktionella områden för att säkerställa en trevlig vistelse.

Stranden ligger bara en kort promenad bort, med bra badtrappa och gott om plats för vattenaktiviteter. På den enorma bryggan finns bord där du kan njuta av den magiska solnedgången.

Sirius ligger nära ingången till Merikruunu skärgårdssamhälle, nära hotellet, med trädgårdsutsikt.

30 m2, 2+4, jacuzzi

*Tähdistö Villas består av fem villor ägda av en ägare. Grundläggande hygienprodukter och gratis kaffe, te och kryddor tillhandahålls. Mörkläggningsgardiner pryder varje fönster.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Täysihoitoloantie 6, 25870 Kemiönsaari
Telefon:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi