Gå till innehållet
Villa from north

Villa Ulrika

Villa Ulrika andas en autentisk retrostämning från 1960-talet! Året om boendet har alla bekvämligheter.

I Villa Ulrika (ca 160 m2) kan också lite större grupp bo (6 bäddar, 9-10 personer med extrasängar, eller 5 personer om alla vill ha ett eget rum).

Husets sydostliga fönster har utsikt över vattnet och Västanfjärdsviken. Fågelsång är garanterad på vårmorgnar och du kan se sjöfåglar på sin vandring eller en havsörn som seglar över fjärden. På sommaren betar korna på ängen och fåren finns en kort promenad bort. Från och med midsommar kan du plocka ingredienserna till en blåbärspaj från den närliggande skogen eller leta efter till exempel kantareller.

Du kan anlända till Villa Ulrika både med bil och båt (båtplats ingår i priset). Det är cirka två timmar med bil från Helsingfors, en timme från Åbo.

Det finns fina naturstigar och en jungfrudans i byn. Ett talspråk säger “Allting är lite bättre i Västanfjärd”. Oavsett om det är sant eller inte – byn har en gammaldags fridfull och vänlig atmosfär, oberoende av om du är på semester eller till exempel distansjobbar. Våra gäster har sagt att byn har en gammaldags “mormorsstämning”.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Vestanvikintie 75, 25830 Kemiönsaari
Telefon:
+358503676891

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi