VisitKimitoön

 

Sök

Expedition Babben - Babben Larsson

Övrigt
Datum: den 11 april 2019 20:00

Plats: Villa Lande

Expedition Babben

En stand up show med Babben Larsson (swe)

Under våren 2019 fortsätter Babben Larsson sin jätteturné med sin soloföreställning ”Expedition Babben”. Den 11 april uppträder hon på Villa Lande i Kimito.

Babbens föreställning spelas enbart på mindre orter i Sverige, vilket blivit enormt uppskattat och succé överallt.

Ideén till projektet föddes när Babben tröttnade på att spela i samma städer och lokaler år ut och år in. Hon utmanade sig själv att hitta fyra nya orter i samtliga 25 landskap i Sverige och uppträda där.

- Jag har en Sverige-karta hemma med en nål på varje ort jag spelat, berättar Babben. Slutmålet med expeditionen är alltså att få ihop 100 nya nålar och nå ut till Sveriges alla hörn. 

Men förutom Sveriges alla hörn besöker Babben även Finland. Under Finlandsturnén uppträder Babben i fem orter som hon aldrig tidigare har besökt. Turnén når Finland i april och det är även här Babben avslutar sin nästan fyraåriga turné.

Babben Larsson är en av Sveriges mest kända komiker och som en av stand up Sveriges pionjärer började hon med stand up redan i slutet av 80-talet. Babben är komiker, skådespelare, författare, föreläsare, musiker samt programledare och har korats två gånger till Årets kvinnliga komiker. Som komiker har hon hunnit med flera soloföreställningar och krogshower, men också turnerat med sin stand up utomlands. Babben har även medverkat i TV-program såsom ”Parlamentet” och ”Stjärnor hos Babben”.

Längd: Ca 90 min. Ingen paus

Pris: 32 € + serviceavgifter

Biljetter: Netticket.fi eller Luckan

 

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

 

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Karta


 

Alla datum


Datum: den 11 april 2019 20:00
 

aaaaaa

aaa

  Telefon: +358 2 4260 170

  E-post: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kimito:
  Villa Lande, Engelsbyvägen 8:
  Må - Fre 12-17, Lö - Sö stängt

  Dalsbruk:
  Räpylä, Kolabacksvägen 1:
  Mån - Sö 9:00 - 16:30

VisitKimitoön

Mondo SWE 400X400 px

För att ge dig bättre service så använder sig VisitKimitoöm av Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner jag integritets- och cookiepolicyn.
Accepterar Accepterar ej