POP UP

Utställningar
Datum: den 3 juli 2019 12:00 - den 21 juli 2019 15:00

Plats: Pedagogivägen 9, Kimito

Arkipelag Workshop rf är en konstnärsgemenskap på Kimitoön i sydvästra Finland och den upprätthåller arbetsutrymmen för bildkonstnärer från olika områden. Vi jobbar i en 100-årig idyllisk landsbygdsby i en föredetta skola, i Ateljé Tjuda Pedagogi. Syftet med vår förening är att säkra skärgårdskonstnärernas möjligheter att arbeta och möjliggöra konstutbildning för landsbygdsbarn och vuxna.

Arkipelag Worshop rf har varit en aktiv kulturoperatör på ön sedan 2001. Vi vill främja tillgång till konst och kulturella tjänster på landsbygden genom att organisera konstkurser och olika konsthändelser. Under många år har föreningen arbetat med Kimitoöns kommun och erbjudit möjlighet till en mer mångsidig och specialiserad konstutbildning. 

Våra medlemskonstnärer deltar aktivt i inhemsk utställnings- och organisationsverksamhet. Dessutom samarbetar vår grupp med konstnärer och föreningar inom olika konstfält i Finland och utomlands. Vi erbjuder också arbetsutrymme för konstnärer utanför vår förening. Till exempel kan vår konstgrafikutrystning som täcker ett brett utbud av olika tekniker användas i vårt arbetsrum. Konstnärerna har till sitt förfogande ett residensrum med bekvämligheter. 

 

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Adress
Pedagogivägen 9, 25700 Kimitoön, Finland

 

Karta


 

Alla datum


Evenemang: Från den 3 juli 2019 12:00 till den 21 juli 2019 15:00