Eden (Bio Fix)

Film
Datum: den 29 september 2020 19:00

Plats: Villa Lande, Kimito

Regi:Ulla Heikkilä

I rollerna:Aamu Milonoff, Linnea Skog, Bruno Baer, Amos Brotherus, Jere Ristseppä, Satu Tuuli Karhu, Tommi Korpela, Irina Pulkka

Genre:Drama

EDEN är en film om resan mot vuxenlivet, om frihet och om starka känslor. Filmen är skriven och regisserad av Ulla Heikkilä.

En veckas skriftskoleläger mitt i den sköna sommaren. På lägret konfronteras den självsäkra och intellektuella Aliisa (Aamu Milonoff), den självklara mittpunkten Jenna (Linnea Skog) och den tystlåtne och känslige Panu (Bruno Baer) med sig själva, andra och ännu till systemet. Deras föräldrar med sina krav, förväntningar och festarrangemang är någonstans långt borta.

Den ivriga unga prästen Tiina (Satu Tuuli Karhu) vill få med ungdomarna i sin egen lilla skriftskolebubbla. Alla är dock inte redo att spela enligt samma regler, och den andaktsfulla lägerstämningen är bara en önskedröm. Vem är det som bestämmer på lägret och på vad ska man tro? Och vad gör de och med vem gör de det? Spänningarna ökar när förälskelse och förargelse alternerar under en explosiv vecka. I något skede blir var och en tvungen att ge upp sin roll och se världen med nya ögon.

 

https://youtu.be/I85TJQPsmBU

 

Tryggt på bio

Bio Fix verksamhet hösten 2020 inleds fredagen den 4.9. För att våra besökare ska känna sig trygga och trivas i biosalongen vidtar vi vissa säkerhetsåtgärder: vi har endast ett begränsat antal platser till försäljning, handdesinfiering finns utplacerad inne i och utanför salen, och städningen av biosalong och toaletter är intensifierad mellan föreställningarna.

Vi uppmanar er även att uppmärksamma er och andras säkerhet genom att:

  • Hålla två tomma platser mellan varje sällskap.
  • Komma i tid till biografen och hålla avstånd i kön. Dörrarna till salongen och biljettförsäljningen öppnas en halvtimme före föreställningen börjar.
  • Tvätta eller desinfiera händerna före och efter föreställningen.

Vi önskar er trevliga och trygga filmupplevelser! 

 

 

 

information

Adress
Engelsbyvägen 8, 25700 Kimito

 

Alla datum


Datum: den 29 september 2020 19:00 - den 25 september 2020 19:00