Risto Räppääjä ja Väärä Vincent (Bio Fix)

Film
Nästa datum: den 10 oktober 2020 18:00

Plats: Villa Lande, Kimito

Regi: Maria Sid

Manus:Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefina Rautiainen ja Maria Sid

I rollerna:Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg, Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio, Rauha Räppääjä – Minka Kuustonen, Pakastaja-Elvi (Elvi Räppääjä) – Jenni Kokander, Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa, Doris Saastamoinen – Kristiina Halttu, Rolf Riukupelto – Mika Nuojua, Hercule Poironen, vahtimestari – Eero Ritala, Museonjohtaja Ellen – Pirjo Lonka, Poliisipäällikkö – Carl-Kristian Rundman, Taidetutkija van Houten – Jari Litmanen, TV-toimittaja – Arvi Lind

Genre:För hela familjen

Språk: finska

 

Rauha Räppääjä får en märklig spådom, enligt vilken någon i hennes närmaste cirkelä är ett återuppståndet geni. Då Rauha hittar Risto teckning är Rauha säker på att det är Risto är den återuppståndne Vincent van Gogh, för Risto använder färger på ett fartfyllt sätt och han har rött hår. Även Elvi blir hänförd av tanken i hopp om framgång. 

Rauha besluter sig att presentera Risto för konstmuseets chef. Chefen erbjuder Risto att följa med henne hem och studera ritning. Då RIsto aldrig kommer hem från musechefen anar Nelli och Lennart oråd. Samtidigt händer en besynnerlig sak - man hittar en sketch av ett van Goghs verk i Finland!

De spännande händelserna får sin början och för Lennart och Nelli till en villa som innehas av ett hemlighetsfullt par. Men varför utpekas Rauha och Elvi som konstförfalskare? Till all lycka är konstmuseets vaktmästare Helrkule Poironen en ivrig amatördetektiv och hjälper Risto och Nelli att lösa mysteriet.

 

https://youtu.be/c5Cq62SHwZI

 

Tryggt på bio

Bio Fix verksamhet hösten 2020 inleds fredagen den 4.9. För att våra besökare ska känna sig trygga och trivas i biosalongen vidtar vi vissa säkerhetsåtgärder: vi har endast ett begränsat antal platser till försäljning, handdesinfiering finns utplacerad inne i och utanför salen, och städningen av biosalong och toaletter är intensifierad mellan föreställningarna.

Vi uppmanar er även att uppmärksamma er och andras säkerhet genom att:

  • Hålla två tomma platser mellan varje sällskap.
  • Komma i tid till biografen och hålla avstånd i kön. Dörrarna till salongen och biljettförsäljningen öppnas en halvtimme före föreställningen börjar.
  • Tvätta eller desinfiera händerna före och efter föreställningen.

Vi önskar er trevliga och trygga filmupplevelser! 

 

information

Adress
Engelsbyvägen 8, 25700 Kemiönsaari, Finland

 

Karta


 

Alla datum


Datum: den 15 oktober 2020 18:00 - den 10 oktober 2020 18:00