LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet (Bio Fix)

Film
Nästa datum: den 17 oktober 2020 18:00

Plats: Villa Lande, Kimito

Regi:Moa Gammel Ginsburg

Manus:Henrik Engström & Mattias Grosin

Genre:Familjefilm

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen.

 

https://youtu.be/z7n43r4c-yE

 

Tryggt på bio

Bio Fix verksamhet hösten 2020 inleds fredagen den 4.9. För att våra besökare ska känna sig trygga och trivas i biosalongen vidtar vi vissa säkerhetsåtgärder: vi har endast ett begränsat antal platser till försäljning, handdesinfiering finns utplacerad inne i och utanför salen, och städningen av biosalong och toaletter är intensifierad mellan föreställningarna.

Vi uppmanar er även att uppmärksamma er och andras säkerhet genom att:

  • Hålla två tomma platser mellan varje sällskap.
  • Komma i tid till biografen och hålla avstånd i kön. Dörrarna till salongen och biljettförsäljningen öppnas en halvtimme före föreställningen börjar.
  • Tvätta eller desinfiera händerna före och efter föreställningen.

Vi önskar er trevliga och trygga filmupplevelser! 

 

information

Adress
Engelsbyvägen 8, 25700 Kimito

 

Alla datum


Datum: den 18 oktober 2020 14:00 - den 17 oktober 2020 18:00