VisitKimitoon

VisitKimitoön

 

Etsi

Linja-autolla Kemiönsaarelle

Kesäkuukausina liikkuminen Kemiönsaarella ja ulos saaristoon julkisilla kulkuneuvoilla on helppoa ja mukavaa. Suora Archipelago HopOn –vuoro Helsingin Kampista mahdollistaa matkan Taalintehtaan ja Kasnäsin kautta Rosalaan ja Hiittisiin kolmena päivänä viikossa. SAARIbussi puolestaan kiertää Kemiöstä Västanfjärdin kyliä kesäkeskiviikkoisin mahdollistaen vierailun Taalintehtaan elävällä kesätorilla.

HopOnin avulla voit suunnitella lukuisia erilaisia reittejä moniin matkailukohteisiin ympäri Kemiönsaarta. Reittejä suunnitellessa kannattaa huomioida kaikki liikkumisvaihtoehdot, ja yhdistellä linja-auto-, polkupyörä- sekä lautta- ja venematkoja upeissa saaristomaisemissamme. Carfield-polkupyörävuokraamon asiamiespisteitä hyödyntämällä et tarvitse mukaasi edes omaa polkupyörää!


SAARIbussi starttaa Kemiön keskustasta kesäkeskiviikkoisin. Aikatauluissa on huomioitu yhteysmahdollisuus linja-autoliikenteeseen sekä Helsingin että Turun suuntaan. SAARIbussin toisena päätepisteenä on Taalintehdas, mutta matkalla voit toki hypätä kyydistä/kyytiin esimerkiksi Bjärkas Golfin, B&B ja Ravintola Kansakoulun tai Lammalan luontopolkujen pysäkeiltä.

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt sivuston ehdot.
Hyväksyn En hyväksy