Kemiönsaaren kätketyt helmet ja Saaristomeren upeat kohteet Matkamessuilla 2023

Kemiönsaaren kunta osallistuu matkamessuille yhdessä 13 alueen yrityksen kanssa. Tule tervehtimään meitä!

Vuoden 2023 Matkamessujen yleisöpäivät järjestetään 20.-22. tammikuuta. Osastollamme esitellään kaikki Kemiönsaaren kärkikohteet, ja myös paikallisia makuelämyksiä on luvassa. Osastolla esitellään alueen monipuolisuutta neljän eri teeman avulla, jotka ovat meri, kulttuuri, luonto ja ainutlaatuiset elämykset.  

Kemiönsaari äänestettiin hiljattain Suomen parhaaksi viikonloppulomakohteeksi Iltalehden järjestämässä kisassa, johon osallistui kaikkiaan 15 035 äänestäjää! Kemiönsaari on ihanteellinen lomakohde kesäisin, jolloin matkailijat suuntaavat eteenkin Saaristomeren kansallispuiston kohteisiin ulommas saaristoon. Saariston ainutlaatuinen luonto ja monipuoliset tapahtumat houkuttelevat entistä enemmän matkailijoita Kemiönsaareen myös kevät- ja syyskaudella.  

Mukana messuilla ovat seuraavat paikalliset yritykset: Ab Kasnäsudden Oy, Örön linnakesaari, Bengtskär, Storfinnhova Gård, Wilson Charter, Rosalan Viikinkikeskus, Sagalundin museo, Söderlångvikin kartano, Jahti Eugenia, Kulturhus Björkboda, Taalintehdas, Nordic Activities, sekä Saaristohotelli Merikruunu. 

Ab Kasnäsudden oy on valittu matkailualan yrityksille suunnatun vastuullisuuskilpailun finaaliin. Finaalissa mukana on viisi yritystä, jotka kilpailevat 6 000 euron palkintosummasta Matkamessuilla 2023.

Tervetuloa tutustumaan Kemiönsaaren monipuolisiin palveluihin ja aktiviteetteihin Matkamessuille Helsinkiin, osastolle 6n2! Kemiönsaaren osastolta löydät myös tammikuussa julkaistun Kemiönsaari 365 matkailu- ja lifestylelehden, josta löytää paljon inspiraatiota ja ideoita matkan suunnitteluun! 

 

Liittyvät paikat

Muita paikkoja tässä kategoriassa: « Lehdistökuvia