VisitKimitoon

VisitKimitoön

 

Etsi

 

TAPAHTUMAT Kemiönsaarilla

Etsi kiinnostavia tapahtumia valitsemalla aikajakso ja tapahtumakategoria alla tai katso kaikki tapahtumat selailemalla sivuja. Tapahtumajärjestäjät voivat lisätä tapahtumia klikkaamalla tästä.

School's in 2018!

Tapahtumat & markkinat
Päivä: 10.8.2018 15:00

Tapahtumapaikka: Kemiön tori

Recording 101 Music CollagePerjantaina 10.elokuuta järjestetään kaikkien kemiönsaarelaisten nuorten oma School’s in tapahtuma! Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuman on mainio tilaisuus tavata ystävät lomalla vielä juuri ennen koulujen alkua.  

 

Schools in -illan aikana kannattaa kokeilla Tankofutista. Tankofutis on reaalikokoinen hyvän mielen pöytäjalkapallopeli. Osallistujat sidotaan jalkapalloareenan tankoihin pelin ajaksi ja voittoon tarvitaan varmasti jokaista joukkueen jäsentä. Peli sopii kaiken ikäisille, ja nuorisoparlamentti toivoo, että turnaukseen ilmoittautuu myös esimerkiksi perhe- ja työpaikkajoukkueita. Kello 15.00–16.00 on mahdollista testata peliä, jonka jälkeen voi ilmoittautua mukaan joukkueeseen tai valmiin joukkueen kanssa.

 

–Toivomme tietysti että kaikki nuoret tulevat tapahtumaan, mutta me nuoret pelaamme ilomielin muitakin vastaan – aikuisia, perheitä, poliitikkoja ja kaikkia, ketkä uskaltavat mukaan, nuorisoparlamentin puheenjohtaja Richard Simola nauraa. 

 

Turnaus pelataan viiden-hengen joukkueissa. Ilmoittautuminen onnistuu jo nyt tästä: valitse turnaus School’s in 2018 ja käytä salasanaa TF School’s in 2018.

 

Tankofutiksen jälkeen järjestetään nuorisoparlamentin pyynnöstä ulkoilmaelokuvanäytös. The Greatest Showman -elokuva alkaa noin klo 22.00. Jokainen voi ottaa omat viltit ja tyynyt mukaan ja nauttia elokuvasta penkeillä tai torilla. Myös mopoautot ovat tervetulleita torilla tänä iltana. Sateen sattuessa elokuvaa näytetään sisätiloissa. 

 

Moottorikerho Twentyfivesevenhundreds on myös mukana illan tapahtumissa. 

 

Järjestelyistä ja suunnittelusta vastaa Kemiönsaaren kunnan kulttuuri- ja vapaa-ajan osasto, Kemiönsaaren nuorisoparlamentti sekä ÅUF. Samana päivänä järjestetään myös Taiteiden yötä Kemiön torilla.

 

Kotisivu
Osoite
Engelsbyvägen, 25700 Kimitoön, Finland

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Aika: 10.8.2018 15:00
 

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px