Aamujooga Söderlångvikin kartanolla

Urheilu & liikunta
Päivä: 2. heinäkuu 2020 09:30

Tapahtumapaikka: Söderlångvikin Kartano

Tervetuloa mukaan aloittamaan kesäpäivä rauhallisella ja rentouttavalla joogahetkellä!

Joka tilaisuudella on oma teema.

To 2.7 Sydämen avaus Keskitymme ylävartaloon, hartioihin ja käsivarsiin. Hatha jooga tunti joka on täydellinen sinulle, joka haluat avata kireitä hartioita. Rauhallisia ja haasteellisempia liikkeitä vuorotellen. 

To 9.7 Jalat ja lantio Hatha jooga tunti vuorotellen vahvistavilla ja venyttävillä harjoituksilla. 

To 16.7 Dynaaminen yin jooga Rauhallinen tunti, jossa pidämme asennot kauan, sekä tehdään rauhallisia dynaamisia liikkeitä vartalon pehmentämiseksi. Täydellinen sinulle, joka koet olevasi stressaantunut ja vartalon olevan jumissa. 

To 23.7 Luova hatha yoga Joogassa on kysymys tutustumisesta itseensä ja vartaloonsa. Tämän tunnin aikana teemme vaihtelevasti fyysisiä ja rentouttavia liikkeitä, ja opettelemme tunnustelemaan mitä kehomme tarvitsee.  

To 30.7 Avoin teema Ohjelma osallistujien toivomusten mukaan.

Kaikkien tuntien päätteeksi tehdään rentoutusharjoitus. Jos sinulla on oma joogamatto, ota se mukaan, sekä viltti, ja tarpeeksi vaatetta että pysyt lämpimänä. Joogaamme joko ulkosalla tai vaunumuseossa, säästä riippuen. Tunnit johdetaan pääasiassa ruotsiksi, mutta opettaja puhuu myös suomea ja englantia.

Joogan hinta on 12 € / henkilö / kerta, voit myös ostaa kolmen kerran sarjalipun hintaan 30 € tai koko viiden joogatunnin sarjan hintaan 40 €. Peruuntuneiden käyntien hintaa ei palauteta.

Varaa paikkasi nyt sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.! Voit myös soittaa ravintolan aukioloaikoina: Café Söderlångvik puh. 02 425 037.

Maksu tapahtuu Café Söderlångvikissa, missä tarjoamme kaikille jooga-osallistujille kupillisen teetä joogan jälkeen. Voimme myös suositella ravintolan raikasta lounasta hintaan 12,90 €.

 

Tiedot

Puhelin
02 425 037
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Osoite
Amos Andersonin tie 2, 25870 Kemiönsaari, Suomi

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Tapahtuma: Alkaen 2. heinäkuu 2020 09:30 päättyen 30. heinäkuu 2020 09:30
torstai