Elämystiistait Sagalundissa

Lapsille & nuorille
Päivä: 29. kesäkuu 2021 11:00 - 16:00

Tapahtumapaikka: Sagalund

ELÄMYSTIISTAI

 

Kesällä 2021 Sagalundissa vietetään jokaisena tiistaina kesä-heinäkuussa elämystiistaita. Elämystiistaisin Fallan elävä maatalo on auki ja täynnä touhua klo 11-16. Lisäksi tarjolla on erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa: Kesä-heinäkuussa tiistaisin lasten aikamatkat klo 13 sekä heinäkuussa tiistaisin nallekekkerit klo 10.

Huom! Mikäli nykyiset pandemiarajoitukset jatkuvat, voimme ottaa aikamatkoille ja nallekekkeireille max 9 osallistujaa. Voit varmistaa paikasi ostamalla lipun etukäteen: https://sagalundshop.johku.com/fi_FI/paasyliput

 

Elämystiistaiden ohjelma:

 

klo 10.00 - 10.45 Nallekekkerit (vain heinäkuussa)

Vretan kansakoulun opettajatar Adèle Weman rakasti juhlia, laulua ja tarinoita. Täti Adèle kirjoitti myös itse näytelmiä ja runoja salanimellä Parus ater eli kuusitiainen. Kerrotaan, että kun hän kulki, lehahtivat kuusitiaiset hänen luokseen ja söivät hänen kädestään.
Nallekekkereillä nautimme saduista ja juhlista täti Adèlen seurassa. Nallekekkerit on ohjelma 1-4-vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen ja/tai isovanhemmilleen. Ohjelma on kaksikielinen. Oma nalle mukaan! Ohjelma on ilmainen.

 

klo 11.00 - 16.00 Fallan elävä maatalo avoinna (kesä-heinäkuussa)

Fallan talossa on talon väkeä paikalla touhuamassa askareitaan. Viivähdä hetki ja nauti tunnelmasta. Sisältyy museolipun hintaan.

 

klo 13.00 - 14.30 Lasten aikamatkat (kesä-heinäkuussa)

Aikamatkalla siirrytään ajassa taaksepäin kaikki aistit avoinna ja puuhataan entisajan askareita. Kesän 2021 ohjelmassa opitaan Falla-muorin kestävän elämäntavan konsteja sekä eläydytään siirtokarjalaisten saapumisen aikaan. Ohjelma on kaksikielinen ja suunnattu yli 5-vuotiaille. Liput 5 euroa / lapsi.


---

Elämystiistaisin ei museolla ole opastettuja kierroksia, vaan museolipulla voi tutustua museoalueeseen itsenäisesti.

Ke-su opastetut kierrokset sisältyvät museolipun hintaan. Lähtö päärakennukselta klo 11, klo 13 ja klo 15. Maanantaisin museo on suljettu.

---

HUOM! Tulethan vain terveenä museoon.

 

Tiedot

Kotisivu
Osoite
Museotie 7, 25700 Kemiö

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Tapahtuma: Alkaen 1. kesäkuu 2021 11:00 päättyen 27. heinäkuu 2021 16:00
tiistai