VisitKimitoon

VisitKimitoön

 

 

Alla voit lisätä tapahtumia tai muokata jo lisättyä tapahtumaa. 

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia, etkä ilman niiden täyttämistä pääse tallentamaan tapahtumaa. Tapahtuman otsikko täytyy antaa ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi; muut tiedot tapahtumasta tarvitaan ainoastaan niillä kielillä, joilla tapahtuma järjestetään. On hyvä lisätä hieno kuva tapahtumasta, mutta huomaa, että suurin sallittu kuvakoko on 800kb. 

Tapahtumat tarkistetaan ja julkaistaan yhden arkipäivän sisällä. Julkaisemisen jälkeen voit muokata tapahtumaa painamalla "Muokkaa" tapahtumasivulla ja syöttämällä tapahtumakoodin, jonka saat automaattisesti sähköpostitse tapahtuman syöttämisen yhteydessä.

Jos tarvitset apua tapahtumakalenterin kanssa, ota yhteyttä Benjamin Donner, 040 662 38 33. 

Omat tietosi
 
Uusi tapahtuma
 
Aika

Ajanjakso

Yksittäiset päivät

Päivä
Poista
Lisää

Ajan näyttäminen

 
Tapahtumakuvaus

Lyhyt kuvaus (ruotsiksi)

Maksimissaan 200 merkkiä
( jäljellä)
 

Lyhyt kuvaus (suomeksi)

Maksimissaan 200 merkkiä
( jäljellä)
 

Lyhyt kuvaus (englanniksi)

Maksimissaan 200 merkkiä
( jäljellä)
 

Kuvaus (ruotsiksi)

 

Kuvaus (suomeksi)

 

Kuvaus (englanniksi)

 
 
Tiedot

Tapahtumapaikka

Yhteystiedot

Lisätiedot

Liitteet

 
Google Maps

Osoitteen poiminta, joka näyttää heti sijainnin kartalla.

Kirjoita hakukenttään katuosoite mahdollisimman täydellisenä ja kun oikea osoite näkyy listalla valitse se. Näet osoittee myös kartalla.
Voit myös vapaasti siirtää osoitinta kartalla.

Map


Voit raahata osoitinta ja korjata sijaintia kartalla
 
Käyttäehdot:

Kimitoöns kommun ansvarar inte för att de evenemangsuppgifter som användare matar in är korrekta, och du bör noggrannt korrekturläsa de uppgifter som du lämnar in. Kommunen förbehåller sig rätten att avlägsna evenemang eller ändra texter som upplevs som felaktiga, missledande eller inte till evenemangskalendern hörande. Händelsen dyker upp i kalendern efter att vi kontrollerat den och aktiverat den, normalt inom en arbetsdag.

Om du behöver hjälp med systemet, ring turistinformationen 02 4260 170.

 

Kemiönsaaren kunta ei vastaa sisäänjätetyistä tapahtumatiedoista, ja tapahtumailmoittajan on huolellistesti oikoluettava tiedot ennen jättämistä. Kunta pitää itsellään oikeudet muokata tai poistaa tietoja jotka ovat virheellisiä, harhaanjohtavia tai jotka eivät kuulu tapahtumakalenteriin. Tapahtuma ilmestyy kalenteriin, sen jälkeen kuin olemme tarkistaneet tapahtumaa ja hyväksyneet sitä, yleensä yhden työpäivän sisällä.

Tarvitsetko apua järjestelmän kanssa - soita matkailuneuvontaamme 02 4260 170.

 

Hyväksy ehdot alla ja paina JATKA: Esikatsele tapahtumaa . Jos sinut ei siirretä eteenpäin, selaa ylöspäin nähdääksesi mitkä tiedot ovat puutteellisia!

Godkänn villkoren nedan och tryck FORTSÄTT: Förhandsgranska. Ifall du inte flyttas framåt, kontrollera ovan vilka uppgifter som är bristfälliga!

Hyväksyn käyttöehdot. *

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt sivuston ehdot.
Hyväksyn En hyväksy