Etsi

Melo kanootilla Stora Masugnsträsketillä

Aivan Taalintehtaan keskustan vierestä, noin 700 m torilta, alkaa upea erämaamainen järvi Stora Masugnsträsket. Järvi tarjoaa kauniita metsä-, kallio- ja suomaisemia. Pohjoisin osa järvestä on täysin rakentamaton ja tarjoaa luonnonrauhaa parhaimmillaan.

Järvelle on vuokrattavissa intiaanikanootteja. Kanootteja varataan ja vuokrataan Taalintehtaalla, Räpylän tiloissa olevasta matkailuinfosta joka sijaitsee torin vieressä. Päivähinta kanootille varusteineen on 30€. Mukaan saat melontaliivit (aikuisten ja lasten kokoja), kuivapusseja henkilökohtaisten tavaroiden suojaamiseen, kartan ja melat.

Mikäli meloo järven ympäri, tulee reitin pituudeksi noin 6 km. Suosittelemme varaamaan vähintään neljä tuntia retkeen, mikäli haluat tutustua järven joka kolkkaan. Matkan aikana löytyy monia hyviä rantakallioita taukojen pitämiseen. Järvellä pesii lintuja, joten 15.4.-31.7. on vältettävä maihinnousua lintujen suosimille saarille ja luodoille. Nämä alueet on merkattu melontakarttaan.

Vuokrauksen yhteydessä saat myös painetun kartan mukaasi. Voit myös ladata kartan täältä itsellesi ennakkoon.

Lue Sanna-Mari Kuntun retkikertomus melonnasta järvellä Retkipaikan webbisivuilta!

From:

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt sivuston ehdot.
Hyväksyn En hyväksy