Ratsastusta Stall Hildas Tallilla

Anna aikaa itsellesi Tervetuloa Stall Hildas Tallille!

Meillä on viehättävä pihapiiri hevosineen, koirineen ja kissoineen. Tarjoamme mahdollisuuden rentoutumishetkeen ja pääset nauttimaan kauniista ympäristöstämme, eläimistämme ja luonnosta. Tule toki käymään!

 


Tarjoamme:

1-2 tunnin ratsastusta tai kärryajelua vuonohevosillamme maastossa, joka sopii sekä aikuisille että lapsille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hevosista. Tutustu hinnastoon!

Tutustumiskäynnin pihapiirissämme, joka soveltuu etenkin lapsille ja lapsiperheille. Tule ja tutustu eläimiimme. Ehkä haluat leikkiä koiriemme kanssa tai harjata niitä? Tai lähteä kävelyttämään koiria ja hevosia?

Meillä on myös pieni kasvihuone, jossa viljelemme tomaatteja ja yrttejä. Saat mieluusti maistaa niitä! Ole yhteydessä etukäteen kiinnostuksesi kohteista, niin sunnittelemme vierailun juuri sinulle.

Majoitus päätalossa: Vuokraa huone missä voit yöpyä, syödä aamiaista ja seurata meidän eläinten hoitoa. Talossa on kaksi kahden hengen huonetta ja mahdollisuus laittaa patja lattialle. Peitot, vuodevaatteet ja pyyheliinat kuuluvat palveluun. Vuokraus alkaa kl 15 ja loppuu seuraavana päivänä klo 12. Aamiaiseen kuuluu kahvi / tee / tuoremehu / maito, voileipää ja tietysti omien kanojen kananmunat. Katso lisätiedot täältä!

Olemme mukana Green Care Finland -verkoston toiminnassa.Green care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua.

Muista varata vierailusi etukäteen! Tervetuloa!

Lisätiedot

  • Postiosoite Karlskogavägen 26
  • Puhelin 1 +358 46 9432345
  • Sähköposti hildaochhundarna@gmail.com