Ratsastusta Stall Hildas Tallilla

Anna aikaa itsellesi Tervetuloa Stall Hildas Tallille!

Meillä on viehättävä pihapiiri hevosineen, koirineen ja kissoineen. Tarjoamme mahdollisuuden rentoutumishetkeen ja pääset nauttimaan kauniista ympäristöstämme, eläimistämme ja luonnosta. Tule toki käymään!

 


Tarjoamme:

1-2 tunnin ratsastusta tai kärryajelua vuonohevosillamme maastossa, joka sopii sekä aikuisille että lapsille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hevosista. Tutustu hinnastoon!

Tutustumiskäynnin pihapiirissämme, joka soveltuu etenkin lapsille ja lapsiperheille. Tule ja tutustu eläimiimme. Ehkä haluat leikkiä koiriemme kanssa tai harjata niitä? Tai lähteä kävelyttämään koiria ja hevosia?

Meillä on myös pieni kasvihuone, jossa viljelemme tomaatteja ja yrttejä. Saat mieluusti maistaa niitä! Ole yhteydessä etukäteen kiinnostuksesi kohteista, niin sunnittelemme vierailun juuri sinulle.

Voit vuokrata päärakennuksesta huoneen majoittumiseen, syödä aamupalaa ja jatkaa matkaasi seuraavana päivänä. Huoneeseen mahtuu majoittumaan 4: huoneessa on kaksi sänkyä ja lisäksi lattialle voi levitätä kaksi patjaa. Peitot, tyynyt ja vuodevaatteet kuuluvat hintaan. Vuokraus alkaa klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.

Olemme mukana Green Care Finland -verkoston toiminnassa.Green care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua.

Muista varata vierailusi etukäteen! Tervetuloa!

Lisätiedot

  • Postiosoite Karlskogavägen 26
  • Puhelin 1 +358 46 9432345
  • Sähköposti hildaochhundarna@gmail.com