Uppgårds Fotisgolf

Uppgårds Fotisgolf Kemiönsaarella on tällä hetkellä ainoa ja vanhin Suomessa oleva rata missä voi voi pelata Fotisgolffia täydet 18- reikäisellä radalla. 
 
Seuraamme jatkuvasti viranomaisten säädöksiä ja suosituksia nyt Covid-19 pandemian aikana. Tästä syystä meilläkin on määrättyjä rajoituksia vieraille. Lue lisää meidän verkkosivuilta.
 
Radat ja toiminta avataan tavallisesti keväällä 15.5. mennessä ja itse radat tulee olemaan avoinna päivittäin kello: 8:00 ja 20:00 välillä. Mikäli kahvila ei ole avoinna voi pelimaksun suorittaa itse palveluna kahvilan sisäänkäynnin yhteydessä. Maksu voi tehdä luottokortilla tai MobilPay,lla. Uusia maksutapoja on tulossa lisää kevään aikana.
 
Fotisgolfin säännöt ovat lähesulkoon samat kun Minigolfissa ja ripaus Golffia. Meillä ei ole mitään pukukoodeja, eli tulet juuri sellaisena kun olet.
 
Kauniista pihapiiristämme löytyy myös pieni kahvila, sauna, kokoustilat ja täällä voidaan myös järjestää juhlat, tapaamiset, yhtiöjuhlat, kaveriporukan tapaamiset ym.
 
Kahvilaa tullaan pitämään myös avoinna mahdollisimman usein.
 
 
Vuonna 2018 saimme kunnian järjestää ensimmäiset Euroopanmestaruus kilpailut Fotisgolfissa. Silloin oli kyse "Finnsih Open 2018" kisat. Paikalla on noin 50 pelaajaa eri puolilta Eurooppaa. Vuonna 2019 järjestimme yhteistyössä Quattrogolfin kanssa "Finish Open 2019" kilpailut.  Se oli meille suuri kunnia sekä Suomelle saada kyseiset kisat järjestettyä Kemiönsaaarella.
 
Fotisgolf sopii erinomaisesti: perheille, yrityksille, palavariet, ryhmäkokoukset, ryhmille, kaveriporukoille, kouluille, leirikouluille, metsästysryhmille, morsiusjuhliin.
Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta.
 
Lisä tarkkaa ja ajankohtaista infoa: https://fotisgolf.fi
 

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Kahvila, Kokoustilat, WiFi
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Villkärrintie 147 A, 25700 Kemiö
  • Puhelin 1 +358505222680