Uppgårds Fotisgolf

Uppgårds Fotisgolf Kemiönsaarella on tällä hetkellä ainoa ja vanhin paikka Suomessa missä voi voi pelata Fotisgolffia täydet 18- reikäisellä radalla. 
 
Radat ja toiminta avataan tavallisesti 15.5. mennessä.
 
Fotisgolfin säännöt ovat lähesulkoon samat kun Minigolfissa ja ripaus Golffia. Meillä ei ole mitään pukukoodeja, eli tulet juuri sellaisena kun olet.
 
Kauniista pihapiiristämme löytyy myös pieni kahvila, sauna, kokoustilat ja täällä voidaan myös järjestää juhlat, tapaamiset, yhtiöjuhlat, kaveriporukan tapaamiset ym. 
Kahvilaa tullaan pitämään myös avoinna mahdollisimman usein.
 
Vuonna 2018 saimme kunnian järjestää ensimmäiset Euroopanmestaruus kilpailut Fotisgolfissa. Silloin oli kyse "Finnsih Open 2018" kisat. Paikalla on noin 50 pelaajaa eri puolilta Eurooppaa. Vuonna 2019 järjestimme yhteistyössä Quattrogolfin kanssa "Finaih Open 2019" kilpailut.  Se oli meille suuri kunnia sekä Suomelle saada kyseiset kisat järjestettyä Kemiönsaaarella..
 
Jos on tarvetta kahvilaan, niin olemme itse jatkuvasti paikan päällä. Viikonloppuisin kahvila on aina avoinna koko päivän. 
 
Fotisgolf sopii erinomaisesti: perheille, yrityksille, palavariet, ryhmäkokoukset, ryhmille, kaveriporukoille, kouluille, leirikouluille, metsästysryhmille, morsiusjuhliin.
Ota yhteyttä niin sovitaan asiasta.
 
Lisä tarkkaa ja ajankohtaista infoa: https://fotisgolf.fi
 

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Villkärrintie 147 A, 25700 Kemiö
  • Puhelin 1 +358 50 522 2680
  • Lisäpalvelut Kahvila, Kokoustilat, WiFi