Makumatka ja puotipassi

Tutustu Kemiönsaaren idyllisiin tilapuoteihin ja paikallisiin herkkuihin Makumatkalla. Muista ottaa Puotipassi mukaan!


Puotipassi

Puotipassi -kampanja on voimassa 1.6.-30.9.2020. Pyöräile Kemiönsaaren kauniiden ja idyllisten maalaiskylien läpi ja koe saaren vaihteleva luonto järvi-, metsä-, pelto- ja merimaisemineen. Matkan aikana voit ostaa paikallisia herkkuja puodeista ja nauttia maalaisympäristöstä. Löydät puotipassin Kemiönsaaren lähiruokaoppaasta ja Makumatkan puodeista. Voit osallistua lähiruokakorin arvontaan keräämällä neljä leimaa kampanjan aikana.

  1. Kun ostat yli 20 eurolla tuotteita puodista, oikeuttaa se yhteen tilakohtaiseen leimaan.
  2. Yksi henkilö voi osallistua kerran kampanjan voimassaoloaikana.
  3. Passiin on kerättävä vähintään neljä leimaa eri tilapuodeista.
  4. Neljännen leiman jälkeen passi palautetaan puodin palautuslaatikkoon. Täytä yhteystiedot ja osallistu lähiruokakorin arvontaan (arvo 300 €).

 

närmat i cykelkorg_lähiruokaa pyörän korissa


1. Lähipuoti  Närboden

Lähipuoti on pieni perheyritys, joka jalostaa ja myy paikallisesti tuotettuja elintarvikkeita. Valikoimaamme kuuluu mm. mansikat, uusi peruna, herneet, hunaja, vihannekset, metsämarjat ja -sienet, sekä leivotut tuotteet, liha ja kananmunat. Pienessä valmistuskeittiössämme valmistuu mm. artesaanihilloja, -mehuja ja -hyytelöitä. Täällä leivotaan myös leipää ja lingotaan hunajaa.
Lue lisää Lähipuodista. Geolink

puotipassi narboden


2. Björknäsin puutarha

Björknäsin puutarha harjoittaa kasvihuoneviljelyä Söderlångvikintien varrella, ja meillä on suoramyyntipuoti kasvihuoneiden yhteydessä. Kasvatamme eri tomaattilajikkeita, kurkkuja, paprikaa, salaattia ja yrttejä. Myymme myös muita lähituotettuja tuotteita puodissamme. Meiltä voit myös ostaa valmistamaamme Paholaishilloa, joka on voittanut kultaa Artesaaniruuan SM-kisoissa. Lue lisää Björknäsin puutarhastaGeolink

puotipassi kinos


3. Kieloniemen luomutila

Kieloniemis Ekogård finns i Tolfsnäs by på Kimitoön. Gårdens huvudsakliga ekologiska produkter är jordgubbar, hallon, buskblåbär, potatis, grönsaker och sädesväxter. Utöver det har gården ekobiodling och -honungsproduktion. Kieloniemis podukter kan beställas bland annat via Reko-närmatsringen i Helsingfors, Åbo och Kimitoön, eller via direktförsäljning från gården. Under sommartid finns det självplockning av ekojordgubbar och -hallon.
Lue lisää Kieloniemestä. Geolink

puotipassi kieloniemi


4. Söderlångvikin kartano

Söderlångvikin omenapuutarhoissa kasvaa 45 000 puuta. Omenat kasvatetaan ympäristö huomioiden, ja useiden maukkaiden omenalajikkeiden lisäksi tuotetaan omenamehua ja hilloa. Tilalta saa myös omenamysliä sekä kartanon omaa saaristolaisleipää. Noin 45 mehiläispesästä saadaan hunajaa, ja mehiläisten päätehtävänä on huolehtia omenankukkien pölytyksestä. Tuotteet ovat myynnissä kartanon ravintolassa sekä muutamalla paikallisella jälleenmyyjällä. Tilan korkeatasoinen ravintola tarjoaa lounasbuffetin, joka on täynnä tuoreista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Pienestä myymälästä löydät ainutlaatuisia paikallisia käsitöitä.

Lue lisää Söderlångvikista. Geolink

puotipassi soderlangvik


5. Kullan maatila Kullas Gård

Kullan maatila on Rosendalissa sijaitseva perheyritys. Tila on kulkenut perintönä isältä pojalle vuodesta 1728 lähtien, ja me olemme yhdeksännen sukupolven maanviljelijöitä. Pääelinkeinomme on viljan, proteiinikasvien ja kuminan tuotanto. Kesällä viljelemme myös tuoreita vihanneksia ja vadelmaa avomaalla. Jatkojalostamme omasta tuotannosta artesaaniruokatuotteita, kuten hilloja, mehuja ja leipomotuotteita.
Lue lisää Kullan maatilastaGeolink

puotipassi kullas


6. Vestlax Mellangård

Ekologista Mangalitz-sianlihaa ja Dexternaudanlihaa suoramyyntinä tilauksesta. Tilalla on pieni varasto pakastettua lihaa & leikkeleitä, joita voi tilata. Meille on myös mahdollista tulla tilakäynnille tutustumaan eläimiin ja tilaan kesän aikana.
Lue lisää Vestlax MellangårdistaGeolink

 puotipassi vestlax

Muita paikkoja tässä kategoriassa: « Saariston makuja Makumatka & Puotipassi »