POP UP

Näyttelyt
Päivä: 3.7.2019 12:00 - 21.7.2019 15:00

Tapahtumapaikka: Pedagogiontie 9, Kemiö

Arkipelag Workshop ry on Varsinais-Suomessa Kemiönsaaressa sijaitseva taiteilijayhteisö, joka ylläpitää työskentelytiloja eri alojen kuvataiteilijoille. Toimimme 100-vuotiaassa idyllisessä maalaisympäristössä sijaitsevassa kyläkoulussa, Ateljé Tjuda Pedagogiossa. Yhdistyksemme tavoitteena on saariston taiteilijoiden työskentelyn turvaaminen ja taidekoulutuksen mahdollistaminen maaseudun lapsille sekä aikuisille.

Arkipelag Worshop ry on ollut aktiivinen kulttuuritoimija saarella vuodesta 2001 lähtien. Haluamme edistää taide- ja kulttuuripalveluiden tasa-arvoista saatavuutta maaseudulla järjestämällä taidekursseja ja erilaisia taidetapahtumia. Yhdistys on toiminut vuosia yhteistyössä Kemiönsaaren kunnan kanssa tarjoten mahdollisuuden monipuolisempaan ja erikoistuneempaan taidekoulutukseen.

Jäsentaiteilijamme osallistuvat aktiivisesti kotimaisen taiteen näyttely- ja järjestötoimintaan. Tämän lisäksi yhteisömme tekee yhteistyötä eri taiteenalojen taiteilijoiden ja yhteisöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla. Tarjoamme työskentelytilaa myös jäsenistömme ulkopuolisille taiteilijoille. Työhuoneellamme voi työskennellä esimerkiksi monet tekniikat kattavalla taidegrafiikan laitteistolla. Taiteilijoiden käytössä on mukavuuksilla varustettu residenssihuone.

 

Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Osoite
Pedagogiontie 9, 25700 Kemiö

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Tapahtuma: Alkaen 3.7.2019 12:00 päättyen 21.7.2019 15:00