Katja Öhrnberg - Rohdot

Näyttelyt
Päivä: 1.6.2020 11:00 - 22.12.2020 15:00

Tapahtumapaikka: Café Söderlångvik

Katja Öhrnberg käsittelee taiteessaan ajatusten, tietoisuuden ja tunteiden läsnäoloa. Rohdot-näyttely esittelee taiteilijan tulkintoja terveydestä ja hyvinvoinnista. Kahvilan seinälle installoitu, värikkäistä pikkupulloista koostuva, 200 eliksiiriä – Mitä sinä tarvitset? vie ajatukset fyysisiin rohtoihin, mutta teosten taustalla on kuitenkin myös henkisempi puoli, joka tuo esille mielentilojen ja tunteiden merkityksen hyvinvoinnille. Monet Öhrnbergin teoksista kumpuavat ajatuksesta, että apu voikin löytyä yksinkertaisesta hetkellisyydestä. Hetket, joista turha toiminta on riisuttu pois, voivat olla viisautta täynnä.  

Maalausten abstraktien ja kerroksellisten väripintojen avulla Öhrnberg kuvaa muun muassa liikkeen ja hetkellisyyden suhdetta. Tämä suhde konkretisoituu sukupolvien ketjuissa, joita taiteilija kuvaa teoksessa Olin täällä. Jokaisen sukupolven merkit ja ”tägit” ovat toisaalta oman aikansa tuotoksia, toisaalta ne kantavat menneiden sukupolvien merkityksiä.

Katja Öhrnbergin näyttely jatkuu kartanopuistossa – tarkalleen ottaen päärakennuksen itäpuolella, metsään kiemurtelevan Leppäkerttupolun juurella. Pirteänvärisessä Piiritanssi-veistoksessa palataan lapsuuden leikkeihin, joissa ihminen ja luonto askelsivat iloisesti yhdessä. Käy mukaan piiriin ja kuuntele mitä puilla on sinulle kerrottavanaan!

 

Tiedot

Puhelin
+358 2 42 50 37
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Osoite
Amos Anderson tie 2, 25870 Kemiönsaari, Finland

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Tapahtuma: Alkaen 1.6.2020 11:00 päättyen 22.12.2020 15:00