VisitKimitoon

VisitKimitoön

 

Etsi

Parhaimmat risteilyt Saaristomerellä!

Koe maailman suurin saaristo!

Suomen Saaristomeri on maailman suurin saaristo johon kuuluu yli 40.000 saarta ja luotoa. Idästä tultaessa Kemiönsaaret ovat Saaristomeren portti. Tässä ehdotuksia miten voit kokea fantastisen saariston!


Saariston Loistoreitti

Saariston Loistoreitti Kasnäsistä Rosalan Viikinkikeskukseen ja Bengtskäriin! Venematka Kasnäsistä Rosalan kautta ulkosaaristoon ja Bengtskärin majakalle on erittäin kaunis. Päivästä tulee kiintoisa sekä aikuisille että nuorille.


Päivittäiset risteilyt järjestetään 3.6 – 27.8.2018 välisenä aikana ja aikataulu löytyy tästä!

Lisätietoja ja varaukset, tästä!

Bengtskäristä pääset myös Hankoon, katso www.marinelines.fi !


Vietä yksi tai useampi päivä Örön linnakesaarella!

Örön linnakesaari avattiin yleisölle kesällä 2015, saaren oltua 100 vuoden ajan sotilaallinen linnakesaari. Täällä voit kokea fantastisen luonnon. Saarella on luontopolkuja, hiekkarantoja, sotilashistoriaa sekä palveluja kuten ravintola, hotelli, sauna, vierassatama, kajakkien ja polkupyörien vuokrausta. Tulet Öröseen Kasnäsistä m.m Wilson Charterin ja Örölinjenin kanssa.

Kesän 2018 uutuus on M/s Norrskärin lauttaosuudet Hangosta Öröseen sekä Hangosta till Kasnäsiin. Vinkki! Ota mukaan polkupyörä, reitti on osa Rannikkoreittiä.

Lisätietoja Öröstä ja Örön palveluista saat tästä!

 

Öröstä Korpoströmiin

Kemiönsaarilta pääset nyt myös länteen. Öröstä liikennöi sunnuntaisin Aspö Charter Korpoströmiin. Muista ennakkolippu! Katso lisätietoja www.aspocharter.com.

 

Kesäristeilyt Taalintehtaalta Söderlångvikiin

Kesäkokemuksia parhaimmillaan: Merellinen risteily, herkullista lähiruokaa sekä taidetta! Kehuttuja Taalintehdas – Söderlångvik – Taalintehdas -reitillä kulkevia risteilyjä järjesteteään taas neljänä heinäkuisena keskiviikkona (4.-25.7.). Risteilypakettiin kuuluu myös lounas Söderlångvikin Café Vivanissa. Maissaoloaikana ehtii hyvin myös tutustua museon uusiin kesänäyttelyihin sekä kartanon tiluksiin. Lisätietoja: www.soderlangvik.fi.

 

Purjehtimaan Jahti Eugenialla

Tiistaisin 10.-31.7.2018 voit osallistua perinnepurjelaiva Eugenian yleisöpurjehdukselle. Lisätiedot: www.saaristovaraus.fi

 

Melo kanootilla Stora Masugnsträsketillä

Melo kanootilla Stora Masugnsträsketillä ja nauti upeasta luonnosta. Lisätietoja saat tästa!

 

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px