Ruukin sauna

Ruukin sauna tarjoaa saunaelämyksiä ja herkkuja keskellä kauneinta Taalintehdasta.

 

Kahvila

Ruukin sauna sijaitsee keskeisesti puistoalueella Taalintehtaan sydämessä. Taalintehtaan virkamiesten saunarakennuksena aikoinaan toiminut kiinteistö on remontoitu vanhaa arvostaen ja palvelee matkailijoita ja veneilijöitä kesäkaudella sekä tilaussaunojia ympäri vuoden.

Kahvilamme valikoimiin kuuluvat suolaiset ja makeat kahvileivät sekä jäätelö. Kesäkuumalla jäätelövaihtoehtoihimme on satsattu ja saatavilla on myös laadukasta italialaista jäätelöä. Lisäksi erilaiset virvokkeet laidasta laitaan saat nautittua terassillamme.

Kesäkaudella buffetaamiainen on katettuna joka aamu helpottamaan matkalaisten arkea. Kuinka ihanaa onkaan mennä valmiiseen pöytään ja nauttia tuoretta, paikallisilla tuotteilla höystettyä, laadukasta aamiaista. Aamiaisen jälkeen jaksaa taas matkustaa ja mukaan saattaa tarttua paikallisia leivonnaisia tai tuoretta leipää matkan taittamista helpottamaan.

Yläkerran myymälästämme löydät ihania sisutustuotteita, kuten tuomisia mökki-vierailuille sekä tykötarpeita eväsretkille ja merellisiin seikkailuihin.

Sauna

Historiaa huokuva saunatila on täysin remontoitu ja kokemisen arvoinen. Puiset pukuloossit penkkeineen, korkeat tilat ja laadukkaat materiaalit vastaavat varmasti odotuksiin hyvästä saunomisesta. Saunatilasta on mahdollisuus käydä ulkona vilvoittelemassa sisäpihan puoleisella terassilla. Saunan hintaan sisältyy aina pyyhkeet sekä peruspesuaineet.

Voit varata saunan haluaksesi ajankohdaksi suoraan nettisivujen kautta, lähettämällä sähköpostia (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 040-6326646). Mahdollinen varauksen peruutus on tehtävä viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä.

Saunavuoron pituus on kesäkaudella (kesäkuu-syyskuu) 45 min, alkaen aina tasatunnein. Ensimmäinen vuoro alkaa klo 14.00 ja viimeinen saunavuoro alkaa klo 21.00. Jos haluat tulla mielummin aamusaunaan, ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Puistotie 2, 25900 Taalintehdas
  • Puhelin 1 +358 40 6326646
  • Lisäpalvelut Kahvila, Sauna, Kokoustilat