Rantolan Puoti ja Rantolan B&B - Kahvila

Rantolan Puodin kesäkahvila tarjoaa kursailematonta ja raikasta ruokaa, joka valmistetaan huolella puhtaista ja mahdollisimman paljon paikallisista raaka-aineista. Myös kaikki leivonnaiset ja leivät ovat täällä leivottuja.

Viihtyisässä kahvilassa on mukava rentoutua hyvässä seurassa ja nauttia herkuista sekä lasillisesta viiniä tai paikallista olutta. Arkisin meiltä saat maittavan kotiruokalounaan sekä aukioloaikoina "Keittiöstä Lämmöllä" -listalta vaikka maistuvat Rantola burgerit, joissa maistuu Salmensuun tilan 150g pihvi ja keittiössämme valmistetut höysteet.  Kotisivuiltamme löydät viikoittain vaihtuvan lounaslistan sekä Keittiöstä Lämmöllä -listan herkut. Kahvilan tiloja voi vuokrata yksityistilaisuuksiin iltaisin sekä muina aikoina, kun kahvila ei ole avoinna. Meillä on A-oikeudet.

Puodin puolella myydään paikallisia tuotteita, käsitöitä sekä päivittäistavaroita.

Majoitustilat sijaitsevat vuonna 1950 rakennetussa kodissa Puodin yhteydessä. Vieraskäytössä on 3 makuuhuonetta sekä yleiset tilat saunoineen. Majoitustilat ovat käytössä ympäri vuoden. Kesällä myös kesäkeittiö ja -huone. Uimaranta on n. 300 metrin päässä.

Meille on helppo tulla sekä veneellä että autolla. Puodilla on 100 m laituri rannassa ja runsaasti parkkitilaa autoille. Rantolan Puoti ja B&B tarjoaa ruokaa ja juomaa, herkuttelua, kodinomaista yöpymistä, kokoustiloja. Mahdollisuuden nauttia olosta ja elosta maaseudun rauhassa, meren rannalla.

 

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Kahvila, Ravintola, Kokoustilat, Uimaranta
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Karunantie 1205, 21590 Karuna
  • Puhelin 1 +358 40 738 8853