Café Vindrosen, Rosalan Viikinkikeskus

Rosalan Viikinkikeskuksen kahvio, Café Vindrosen, tarjoaa herkullisia makeita ja suolaisia leipomotuotteita sekä lounasta. Kahvilaan ja puotiin ei ole pääsymaksua, joten voit tutustua maksutta kahvilassa oleviin (taide)näyttelyihin.

Kahvilasta saat kahvin vasta jauhetuista pavuista! Jos pidät eniten perinteisestä kahvista, löytyy hieman tummempaa paahtoa olevaa Bengtskärin majakan nimikkokahvia. Espresso, café latte sekä cappuccino syntyy herkullisesta Café Brutal-espressopavusta.

Kesäsesongin aikana juhannuksesta elokuun alkuun kahvila tarjoaa joka päivä herkullisen lounaan klo 11.30-16.00! Ajankohtaisen lounasmenun löydät joka viikko täältä.

Tarjolla on toki myös suolaisia piiraita salaatilla, kotona leivottuja leivonnaisia ja muuta maistuvaa.

Kahvilassa on anniskeluoikeudet eli valikoimasta löytyy olutta, siideriä ja viinejä. Viikinkien hengessä voit luonnollisesti halutessasi nauttia simaa, ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä kahvilan omaa olutta! Rosala Viking Wheat Beer on perinteisin menetelmin valmistettu raikas vehnäolut, kehitetty yhteistyössä paikallisen pienpanimon Rousal Brygghusin kanssa.

Järjestämme myös päivällisiä ryhmille, cekä kahviossa että viikinkikeskuksen Päällikön Hallissa. Lue lisää meistä Rosalan Viikinkikeskusen nettisivuilla! 

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Kahvila, Ravintola, Sauna, Kokoustilat
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Reimarsvägen 5 25950 Rosala
  • Puhelin 1 +358 40 218 29 60
  • Sänkypaikkoja 37

Media