Gammelbyhouse

 

Gammelbyhouse on tunnelmallinen kahvila kauniin Strömman kanavan läheisyydessä. 1927 rakennetussa koulurakennuksessa toimii kahvila ja pieni lifestylepuoti ja lisäksi tarjoamme aamiasmajoitusta huoneessa tai glamping-teltassa. Sijaitsemme 1,5 km.n päässä Strömman kanavasta ja 5km.n päässä Kemiön keskusta.

Kahvilassamme on ainutlaatuinen ilmapiiri. Isot vanhat ruutuikkunat siivilöivät valoa ja kalustus on sekoitus uutta ja mennyttä aikaa. Voit nauttia sekä suolaista että makeaa purtavaa, kaikki paikan päällä sesongin mukaan leivottuja. Lounasaikaan suosituksi on tullut talon savulohipiirakka salaatilla tai pariloidut leivät. Kuppi luomukahvia ja pala herkullista kakkua tai iso korvapuusti maistuvat mihin aikaan päivästä tahansa. Aamiaistarjoilumme on avoinna myös muille kuin majoittujille.
Kahvilassa on A-oikeudet

Kahvilan yhteydessä on pieni lifestylepuoti josta löydät laadukkaat ja uniikit sisustustuotteet kotiisi tai tuliaisiksi. Tuotevalikoimassa on kauniin rouheita ja luonnollisia tuotteita kotiin ja puutarhaan. Puodissa on myös kotimaisia herkkuja mukaan ostettavaksi.

Meillä on myös matkaparkki karavaanarille ja mahdollisuus telttailla alueellamme.

Tarkemmat aukioloajat ym. löytyy Facebookista Gammelbyhouse

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Kahvila
  • Sähköposti gammelbyhouse@gmail.com
  • Postiosoite Bjärnåvägen 592, 25650 Strömma
  • Puhelin 1 +358 40 1650 656
  • InvapysäköintiAstmaatikot ja allergikot huomioituInva WC