Källarvinden

Välkommen till Källarvinden!

Källarvinden är ett litet sommarcafe som öppnade sina dörrar sommaren 2015. Vårt mål är att bjuda på regionens läckraste och mest överraskande mat. Vi använder de bästa ingredienser runtomkring oss, från hela Åbolandsregionen till växterna i skogen intill, vilket gör vår mat hyperlokal! Vi är belägna i Kasnäs by, omgivna av fridfull skärgårdsmiljö bara en kort promenad från Kasnäs hamn, där vi även har gula “coffee bikes” man kan låna för en visit till cafeet.

Källarvinden är det perfekta stället att njuta ett glas vin i sommarsolen eller smaka på vår berömda Britakaka med en espresso.

Vi är öppna onsdag-söndag hela sommarsäsongen, då vi serverar kaffe och hembakat från klockan 11. Vi bjuder på vår dagligen varierande lunchmeny från klockan 12 framåt, vi har även alltid vegetariskt på menyn. På vår dryckeslista hittar man många exempel på intressanta vin, lokal öl och hemlagade cocktails av lokala ingredienser.

För uppdateringar om menyer, evenemang och avvikande öppethållningstider, kolla upp oss på Facebook (facebook.com/kallarvindencafe) eller Instagram (instagram.com/kallarvindencafe)

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Kahvila, Ravintola, Polkupyörät, WiFi