Festival Norpas 2019

Tapahtumat & markkinat
Päivä: 2. elo 2019 12:00 - 4. elo 2019 17:00

Tapahtumapaikka: Taalintehtaan masuuni  |  Paikkakunta: Taalintehdas

Monitaiteellinen vapaan kulttuurin festivaali, Festival Norpas järjestetään kahdeksatta kertaa 2.-4.8.2019 Taalintehtaalla Kemiönsaarella.

Norpaksen juuret ovat Kataloniassa, Barcelonan maaseudulla, missä järjestettiin Norpaksen edeltäjää Festival Surpasta. Surpaksen tultua tiensä päähän, oli aika pohjoisen sisaren tarinalle Saaristomeren ruukkikylällä.

Festivaaleilla on mahdollista kokea omaperäisiä taideproduktoita lajista ja tyylisuunnista riippumatta ja tapahtuman intiimiydestä johtuen yleisö ja taiteilijat voivat aidosti kohdata. Norpas pyrkii olemaan avoin, populaari ja vapaa kulttuurifestivaaliksi.

Norpasksen ohjelma koostuu konserteista, elävän musiikin säestämistä elokuvaesityksistä, taidetyöpajoista, installaatioista, valokuvanäyttelyistä, taidenäyttelyistä, taiteilijapuheenvuoroista, tanssi-, performanssi-, teatteri- ja sirkusesityksistä. Kuten festivaalin ohjelmistossa näkyy eri taiteenalojen kirjo, myös kunkin taiteenalan sisällä on pyrkimys ennakkoluulottomuuteen ja rajattomuuteen.

Esiintyjiä Norpaksessa on vuosittain maailman ääristä. Syntyhistoriansa vuoksi erityisesti espanjalaiset taiteilijat ovat monipuolisesti edustettuina.

 

Puhelin
0407700065
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu
Osoite
Tullimäentie 7

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Tapahtuma: Alkaen 2. elo 2019 12:00 päättyen 4. elo 2019 17:00