Näyttely Taalintehtaan kirjastossa: Kati Lönnqvist: Lähiluontoni - Poimintoja luontokuvaajan päiväkirjasta

Näyttelyt
Päivä: 2. maalis 2020

Tapahtumapaikka: Taalintehtaan kirjasto

Kati Lönnqvistin valokuvanäyttely Lähiluontoni - Poimintoja luontokuvaajan päiväkirjasta on esillä kirjaston aukioloaikoina maaliskuun ajan. Tervetuloa tapaamaan myös valokuvaajaa, hän on paikalla Taalintehtaan kirjastossa 10.3.2020 klo 17.30-19.

Lönnqvist kertoo seuraavasti näyttelynsä taustoista:

Olen Kati Lönnqvist (os. Hemmi), kemiöläinen valokuvaaja. Valmistuin tammikuussa 2020 Axxell Brusabystä valokuvaajan erikoisammattitutkintoon, osaamisalana luontokuvaus.

Tässä näyttelyssä kurkistetaan lähiluontooni vuosien varrelta. Sanakirjoista ei löydy määritelmää lähiluonnolle, mutta siihen voidaan lukea paikat, jotka sijaitsevat lähellä kotia ja joihin on helppo mennä, esimerkiksi kotipiha, lähimetsä, puistot ja rannat.

Koen lähiluonnon ja sen kuvaamisen olevan aliarvostettua ja haluan siksi nostaa sen merkitystä esille. Miksi pitää matkustaa maailman toiselle laidalle kuvaamaan esimerkiksi jotain harvinaisuutta? Tavalliset ja arkipäiväiset aiheet ovat mielestäni kuvaamisen arvoisia. Saada sellaisista esiin erilaista ja mieleenpainuvaa. Se on oikea haaste.

Taalintehtaan kirjasto on avoinna:
ma-ke 9-19, to 12-16 ja pe 12-19

 

Tiedot

Puhelin
02 4260 266
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu
Osoite
Tullimäentie 7a, 25900 Kimitoön, Finland

 

Kartta


 

Kaikki päivät


Tapahtuma: Alkaen 2. maalis 2020 päättyen 31. maalis 2020
maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai & perjantai