Hotel Galaxy

Hotel Galaxy tarjoaa neljä korkeatasoista ja varusteltua huonetta. Valoisuus ja viihtyvyys ovat olleet huoneiden suunnittelussa etusijalla. Vieraat voivat levätä mukavissa sängyissä tai hyödyntää aikaa tehden etätöitä.

 

Erillinen hotellialue on toisessa kerroksessa. Kaikki huoneet ovat yhtä laadukkaita, mutta koko, sijainti ja värimaailma saattaa vaihdella. Tarjolla on myös huone vuodesohvineen ja ekstrasänkyineen koko perheen tarpeisiin.

Hotellin varustus: kylpyhuone suihkulla, puhelin, TV ja satellittikanavat, minibaari, ilmastointi, ruokapalvelut, baari ja elintarvikemyynti.

Kirjaudu sisään ja syö aamupala ravintolassa sisäänkäynnin luona. Ikkunan läpi näet Kemiön ostoskeskuksen ja kauempana viljavat pellot. Saaristo ja sen elämykset ovat aivan lähellä.

Ravintola Galaxy on perinteinen ruoka- ja tanssiravintola. Kokoushuoneet, baari ja terassi löytyvät rakennuksen toisesta kerroksesta. Täällä järjestämme sekä isompia että pinempiä tilaisuuksia toiveittesi mukaan. Tilat voi varata myös mm. kokous- ja konferenssikäyttöön.

Tervetuloa meille syömään, majoittumaan ja tankkaamaan. Henkilökuntamme pitää hyvää huolta teistä!

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Ravintola
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Arkadiantie 11, 25700 Kemiö