Etsi

Hotel Galaxy

MacDaniels hotelli ja lounasravintola sijaitsee Kemiön keskustassa

Hotel Galaxy tarjoaa neljä korkeatasoista ja varusteltua huonetta. Valoisuus ja viihtyvyys ovat olleet huoneiden suunnittelussa etusijalla. Vieraat voivat levätä mukavissa sängyissä tai hyödyntää aikaa tehden etätöitä.

 

Erillinen hotellialue on toisessa kerroksessa. Kaikki huoneet ovat yhtä laadukkaita, mutta koko, sijainti ja värimaailma saattaa vaihdella. Tarjolla on myös huone vuodesohvineen ja ekstrasänkyineen koko perheen tarpeisiin.

Hotellin varustus: kylpyhuone suihkulla, puhelin, TV ja satellittikanavat, minibaari, ilmastointi, ruokapalvelut, baari ja elintarvikemyynti.

Kirjaudu sisään ja syö aamupala ravintolassa sisäänkäynnin luona. Ikkunan läpi näet Kemiön ostoskeskuksen ja kauempana viljavat pellot. Saaristo ja sen elämykset ovat aivan lähellä.

Ravintola Galaxy on perinteinen ruoka- ja tanssiravintola. Kokoushuoneet, baari ja terassi löytyvät rakennuksen toisesta kerroksesta. Täällä järjestämme sekä isompia että pinempiä tilaisuuksia toiveittesi mukaan. Tilat voi varata myös mm. kokous- ja konferenssikäyttöön.

Tervetuloa meille syömään, majoittumaan ja tankkaamaan. Henkilökuntamme pitää hyvää huolta teistä!

Lisätiedot

  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite: Arkadiantie 11, 25700 Kemiö
  • Puhelin 1: +358 400 538 984
  • Lisäpalvelut: Ravintola
From:

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt sivuston ehdot.
Hyväksyn En hyväksy