Hotelli Örö

Örön linnake on ollut sotilasalue sadan vuoden ajan ja tarjoaa mielenkiintoisen läpileikkauksen rannikkopuolustuksen historiasta tsaarinajasta nykyaikaan.

 

 

Örön pääasialliset nähtävyydet ovat kasarmialueet, tykkipatterit sekä nykyaikaisemmat lähipuolustusasemat. Ulkoilureitit ja mukulakivitiet yhdistävät nähtävyyksiä. Jos et halua kävellä vaellusreiteillä voit vuokrata polkupyörän, jonka jälkeen on mukava nauttia saunan löylystä. Saaristo on erinomainen paikka harrastaa eri vapaa-ajanaktivitettejä riippumatta siitä haetko jännitystä tai rentoutumista.

Örön saarella on paljon metsää, hiekka- ja kivirantoja, upeita niemiä, hienoja luonnon nurmikenttiä sekä kangasmaita. Loppukesästä luonto piristyy kanervan ihanasta punertavasta väristä. Örön hiekkarannoilta voi löytää harvinaisia kasveja. 

70 venepaikan vierassatama on käytettävissä. Satamassa on myös Örön Rantakahvila, jossa voit nauttia kylmää juotavaa tai syödä jotakin herkullista kahvilan fantastisesta valikoimasta. Siellä on myös pieni satamapuoti, josta voi ostaa kaikkein tarpeellisinta.

Örön ravintolassa voit nauttia hyvästä ruuasta sekä kokea jotakin ainutlaatuista. Ruokalistasta löydät saaristolaisia ja pohjoismaisia herkkuja välimeren vivahduksella. Ravintolaan mahtuu 100 henkilöä, joten voit rentoutua sekä pienessä että suuremmassa seurassa. Örössä voi järjestää suuremmatkin juhlat, miksikäs ei vaikka häät. Onhan kyseessä ainutlaatuinen saaristo ja sen luonto sekä tavallisuudesta poikkeavasta ilmapiiristä.

Yöpyminen on tärkeää jotta voit nauttia lomasta ja rentoutua arkipäivästä. Örö tarjoaa huoneistoasumista ja viihtyisiä ryhmähuoneita sekä hostel-retkeilymaja tyyppistä yöpymistä.

Metsähallituksen kotisivuilla www.luontoon.fi voit lukea enemmän Öröstä. 

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Kahvila, Ravintola, Soutuvene, Polkupyörät, Sauna, Kokoustilat, Uimaranta
  • Sänkypaikkoja 150
  • Sähköposti ninanto@ninanto.fi
  • Postiosoite 25930 Örö
  • Puhelin 1 +358 50 543 2905