Labbnäsin Lomakoti

Labbnäsin lomakoti tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä majoitusta entisessä pappilassa.

Hyvää ruokaa à la Martha, saariston herkkuja ja aitoa kotiruokaa tarjotaan kauniissa tiloissa, joista on näkymä kauniille Dragsfjärdin järvelle. Järjestämme räätälöityjä perhejuhlia. Vaihtoehto majoittumiseen päärakennuksessa on hiljattain remontoitu hotellitasoinen rivitalo. Kotieläimet ovat tervetulleita rivitaloon lisämaksusta.

Viihtyisissä tiloissamme pidetyn kokouksen jälkeen voi rentoutua rantasaunan löylyssä. Vajassamme voi myös kesäaikaan järjestää kaikenlaisia juhlia.

Otamme vastaan leirikouluja ympäri vuoden. Hemmottelemme nuorisoa pidetyllä, maukkaalla ja ravinteikkaalla kotiruualla, tuoreella kotona leivotulla leivällä sekä ihanalla ympäristöllä, jonka vain luonto voi tarjota.

Labbnäsin historia sai alkunsa 1600-luvun lopulta jolloin se toimi pappilana. 1950-luvulla Amos Anderson osti pappilan ja luovutti sen Kemiönsaaren Martoille, jotka edelleen omistavat sen. Tästä alkaa lomakodin historia ja tältä ajalta on myös jäljellä huonekaluja, jotka on lahjoitettu Tamminiemestä.

Tänään Labbnäs kunnioittaa perinteitä samanaikaisesti kun panostaa uuteen. Perinteisiin kuuluu kesäkirpputori, joka houkuttelee paikalle useita satoja henkilöitä. Muutaman tunnin kestävän tapahtuman aikana voi myös nauttia talon kuulua lohikeittoa. Toinen kesätapahtuma on liiterissä järjestetty yhteislaulutilaisuus.

Ajankohtaista Labbnäsissa on myös avantouinti, joka kerää noin 20 uimaria viikkottain talven aikana. Avantouimarit käyvät suuressa puulämmitteisessä saunassa ja avannossa, joka pidetään auki koko talven.

Labbnäs toimii tilausravintolana joten otamme vastaan kaikenlaisia varauksia ja räätälöimme ne tilaajan toiveiden mukaan. Ruoka valmistetaan mahdollisuuksien mukaan omassa keittiössä ja teemme yhteistyötä usean Kemiönsaaren yrityksen kanssa, jotta voimme käyttää mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita.

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Sauna, Kokoustilat, WiFi, Uimaranta, Tilausravintola
  • Invapysäköinti
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Labbnäsvägen 66, 25870 Dragsfjärd
  • Puhelin 1 +358 40 833 0495
  • Puhelin 2 +358 40 566 1559

Media