Hembacka

Hembacka sijaitsee Kemiönsaaren Hultan kylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme vierailijoille kodinomaista B & B majoitusta ja pienimuotoista, mummolahenkistä workshop- ja kokoustilaa. Myös mehiläistarhausta esitellään tilauksesta.

 

Mehiläiset, niiden pölytystyö ja herkullinen monikukkahunaja ovat Hembackan tärkein tuote ja ympäristöviesti, jota haluamme välittää.

 

Toivomme asiakkaidemme arvostavan Hembackan ”mummolahenkeä” ja luonnonmukaisen pihapiirin yksityiskohtia. Vaikka Hembacka sijaitsee elävän kyläraitin vieressä, luo vuoden mittaan vaihtuva pihapiirin ääni- ja värimaisema oivat puitteet arjesta irtautumiselle.

Hembacka tarjoaa majoitusta toistaiseksi vain saunarakennuksen kamarissa. Vaikka sauna on uudisrakennus, on saunakamarissa vanhan ajan tunnelma. Huone lämpiää kamiinalla ja tarpeen mukaan sähköpatterilla. Kamarissa majoittuu kaksi aikuista ja tarvittaessa saa myös patjan (sänky 120 cm). Hintaan kuuluvat lakanat, pyyhe, saunan käyttö ja wifi. Hembackalla ei ole sisä-WC:tä. Vieraiden käytössä on Biolanin kompostoiva vessa erillisessä rakennuksessa navetan päädyssä. Suihkua ei myöskään ole, mutta saunapadan vesi säilyy lämpimänä aamuun asti.

Majoitukseen kuuluu toiveiden mukainen aamupala, yksinkertaisimmillaan kahvi/tee ja voileipä tai monipuolinen ja runsas brunssintyyppinen kattaus, jolla pärjää pitkälle iltapäivään.

Hinnat (sisältää saunan) Saunakamari 40 € (alv 0)/henkilö

 

 

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Sauna
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Villkärrintie 35, 25700 Kemiö
  • Puhelin 1 +358 45 173 00 50