Ragnar Antonin lomakylä

Tervetuloa maalaisidylliin!

Merenrantamökit ja tasokkaat loma-asunnot mukavuuksilla, takaavat viihtyvyyden kaikille. Käytössänne ovat laajat merialueet kalastamiseen, suojaisessa saaristossa. Kotieläimet ja monipuolinen merellinen luonto historiallisine nähtävyyksineen on unohtumaton elämysmatka.

Kemiönsaaresta löytyy monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kemiönsaaren Musiikkijuhlat, Baltic Jazz ja Kemiön Traktorikavalkadi järjestetään heinäkuussa.

Lomakylässämme on mahdollista pelata lento- ja sulkapalloa, harrastaa kanoottimelontaa, lisäksi löytyy pururata upeassa maastossa. Lähituntumassa sijaitsee myös kaksi golfkenttää. Laaja pihapiiri on sopivan rauhallinen lapsiperheille ja ympäristö on virikkeitä täynnä. Kalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Majoitus ja palvelut

Korkeatasoisissa mökeissä on oma sauna, kylpyhuone + WC, TV sekä täydellinen keittiövarustus. Lisäksi käytössä on soutuvene, kalanperkuupaikka ja savustusuunit. Vuokrattavissa on kanootteja, polkupyöriä ja pieniä perämoottoreita veneisiin. Kalaopas vie hyville apajille heittämään tai vetouistelemaan, huippukalustolla. Näin varmistat oman elämysmatkasaaliisi.

Lisätiedot

  • Lisäpalvelut Soutuvene, Polkupyörät, Sauna, Uimaranta
  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite Elmdalintie 366, 25700 Kemiö
  • Puhelin 1 +358 44 511 6900
  • Puhelin 2 +358 50 524 5348

Media