Etsi

Seaside LKV & RENTAL - Mökkivuokrausta Kemiönsaarilla

Seaside LKV mökkivuokrausta Kemiönsaarilla

Seaside LKV & RENTAL tarjoaa hyvää ja sesongittain vaihtelevaa valikoimaa vuokramökkejä. Kuten kiinteistövälityspuolella, vuokrauspuolemme saa uusia mökkejä jatkuvasti ja hoidamme muun muassa markkinoinnin, asiakassuhteet, vuokraukset, mökkikunnossavpidon sekä siivuksen.

Seaside LKV & RENTALPääkohteita mökkitarjonnassamme on kuusi talvilämmintä mökkiä Kemiönsaaren Kärrassa. Nämä mökit ovat varustettuja pienten kotien tapaan ja ovat kooltaan 62-72m2. Kaikissa mökeissä on 2 makuuhuonetta, iso ja hyvin varusteltu tupakeittiö, kylpyhuone/WC ja oma sauna. Jokaisella mökillä on myös oma piha-alue sekä hiekkaranta soutuveneellä. Kärran kyläkauppa sijaitsee noin 600 metrin päässä mökeistä. Linja-autot Helsingistä, Turusta ja Salosta pysähtyvät noin 800 metriä mökeistä.

Kemiönaarilta löydät kiehtovaa tarjontaa nähtävää ja koettavaa. Saaristomeren kansallispuistoon on 5 kilometriä, ja suurin osa alueen hienoimmista kohteista löytyvät korkeintaan 20. kilometrin etäisyydeltä.

Ulkoiluharrastuksia etsivälle eräopas Niklas Hollsten tarjoaa kanootti- sekä kajakkiaktiviteetteja sekä järvi- että meriympäristössä. Niklaksen johdolla voit myös kokeilla kalliokiipeilyä tai maastopyöräilyä, saaristovaelluksia, yöpymistä saarilla tai vaikka iltapalaa laavulla fantastisissa maisemissa. Niklas on kansainvälisesti tunnettu lumilauta-vapaalasku-kilpailijana.

 

 

Katso ja varaa mökit TripAdvisorissa:

Anna

Berta

Cecila

Diana

Lisätiedot

  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin 1: +358 44 706 7012
From:

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt sivuston ehdot.
Hyväksyn En hyväksy