Etsi

Skytent Ecocamp - Elämysmajoitus korkealla laadulla

SKYTENT ECOCAMP on elämyksellinen ja ympäristövastuullinen miljoonan tähden elämysmajoitus leijuvissa Tentsile-teltoissa. Skytent Ecocamp on varattavissa neljässä upeassa kohteessa ja majoitus sisältää kaiken tarvitsemasi.
Skytent Ecocampissa saat ikimuistoisen majoituskokemuksen ja syvällisen luontoelämyksin yöpyessäsi upeissa luonto- ja kulttuurikohteissa maailman kauneimmassa saaristossa. Voit valita yhden tai useamman kohteen vierailullesi, ja kaikki on valmista kun saavut kohteeseen.

Ecocamp kohteita ovat Högsåra Taalintehdas, Söderlångvik ja Kasnäs. Kaikki kohteet ovat luonnon rauhassa, mutta samalla lähellä kattavia palveluita. Esimerkiksi aamupalat ja saunat on varattavissa useimmissa kohteissa lyhyen matkan päästä.

Skytent Ecocamp on majoituskokonaisuus, jossa hintaan kuuluu kaikki tarpeellinen. Majoitukseen sisältyy valmiiksi puihin ripustetun teltan lisäksi mm. makuupussit, makuualustat, tyyny, pyyhe, yövalot, juomavesi sekä lukko telttaan. Muita retkeilyvälineitä (mm. pyöriä) ja palveluita on varattavissa NaturEffectilta.

Kaikkiin kohteisiin pääset kätevästi oman auton lisäksi bussilla (HopOn), pyörällä, meloen tai kävellen. 

Lisätiedot

  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Postiosoite: Metsäkodintie 5 as. 3, 25900 Dalsbruk
  • Puhelin 1: +358407700065
  • Lisäpalvelut: Polkupyörät, Sauna

aaaaaa

aaa

  Matkailuneuvonta: +358 2 4260 170

  Sähköposti: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kemiö:
  Villa Lande, Engelsbyntie 8:
  Ma - Pe 12-17, La - Su suljettu

  Taalintehdas:
  Räpylä, Kolapakantie 1:
  Ma - Su 9:00-16:30

VisitKemiönsaari

Mondo FIN 200X200 px

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun, käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt sivuston ehdot.
Hyväksyn En hyväksy