Viggskärin mökit ja Holmbergs Fisk

Viggskär tarjoaa vuokramökkejä kauniilla näköalalla Gullkronan selälle. Soutuvene, kalastusmahdollisuuksia ja iso annos saaristoidylliä sisältyy hintaan!

 

Viggskäriin mahtuu 6 henkilöä ja on suuruudeltaan 45m2, Viggskär II:seen mahtuu 4 henkilöä ja on suuruudeltaan 37m2. Venekuljetus sinne ja takaisin Uddiksesta Ytterölmosista sisältyy hintaan.

Puulämmitteinen rantasauna ja vedenkanto saaren porakaivosta antaa annoksen hyötyliikuntaa myös lomalla. Siteeraan erästä vierasta hänen ensimmäisen Viggskärin käynnin jälkeen:

"Sauna oli aivan ihana, olen aina pitänyt puulämmitteisestä saunasta, siellä tosiaan nousee hiki pintaan. Sauna oli niin super, että minä ja mieheni uskaltauduimme pulahtamaan mereen, jota emme olleet tehneet vuosikausiin. Mikään asia ei tänä viikonloppuna painanut hartijoitamme, miehenikin oli aivan kuin eri mies. Hän oli tyytyväinen saadessaan pumpata vettä kaivosta. Hänellä oli mahdollisuus grillata joka päivä, sitä hän muisteli pitkään. Nautin vielä siitä rauhallisuudesta ja harmoonisuudesta jota sain kokea siellä".

Yrityksemme tarjoaa paitsi mökinvuokrausta myös muita palveluja. Olemme jo vuosikymmeniä harjoittaneet ammattikalastusta, kalanjalostusta ja -myyntiä.

Holmbergs Fisk ja Ab Holmbergs Four C:llä on kunnia tarjota aitoa lähiruokaa saaristosta, arkiruokaa juhlaloistolla ja juhlaruokaa arkipäiväisillä vaikutteilla.

Tuotekehittelymme pääpainona on koko olemassaolomme aikana ollut laadukas kala eri muodoissa. Intohimoinen kiinnostuksemme hyvää ruokaa kohtaan on antanut leimansa koko toimintaamme ja tuotteisiimme.

Lisätiedot

  • Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Puhelin 1 +358 400 784628
  • Sänkypaikkoja 10
  • Postiosoite Kiluddsvägen 131, 25870 Dragsfjärd