Kalkholmen Marina

Kalkholmen Marina tarjoaa kotoisan sataman idyllisessä Västanfjärdissä.

Satama-alue ja ravintolarakennus on kevään 2020 aikana kunnostettu ja suurennettu ja sataman palveluja kehitetään jatkuvasti. Uudistetussa vierasvenelaiturissa on noin 20 vieraspaikkaa, sähköä, vettä ja septityhjennys. Kalkholmen Marinassa on myös kausipaikkoja vuokrattavana.

Kalkholmenin helmi on kesäravintola Terrassn, jossa voi nauttia hyvää ja konstailematonta ruokaa. Ravintolan tilavalta terrassilta voi ihailla kaunista Västanfjärdin lahtea. Kesäsesongin (kesäkuu-elokuu) ulkopuolella ravintola on auki yksittäisinä viikonloppuina ja toimii tilausravintolana.

Kivenheiton päässä satamasta on leikkipaikka lapsille ja Kemiönsaaren ainoa padelkenttä, missä voi pelata padelia taivasalla, yleisönä meri. Pelivuoron varaat kätevästi osoitteessa www.kemionsaarenpadel.fi

Kalkholmenilla on jännittävä historia Västanfjärdin kalkkilouhinnan ja talonpoikaispurjehduksen keskipisteenä, ja sen jäljet näkyvät yhä. Ravintola sijaitsee telakkarakennuksessa, jossa legendaarinen Eugenia-jahti rakennettiin valmiiksi ja Kalkholmenin vanhan kalkkivaraston rauniosta on tehty kyläyhdistyksen voimin kaunis näyttämö.

Kävelymatkan päässä Kalkholmen Marinasta löytyy m.m. luontopolkuja, Västanfjärdin kauniit kirkot, tenniskentät sekä mukava, perinteinen kyläkauppa Knallis. Kyläkauppaan pääsee myös helposti veneellä, lahtea ylittämällä. Golfista kiinnostuneille löytyy muutamaan kilometrin päässä sijaitseva Bjärkas Golf.

Kalkholmen Marina toimii myös Kemiönsaaren Venekeskuksen kotisatamana. Yrityksellä on satamassa oma democenter, missä voi tutustua sekä uusiin että käytettyihin veneisiin niiden oikeassa elementissään, koeajaa uusi unelmavene tai huoltaa vanhan. Democenterin palvelut toimivat ajanvarauksella. Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 02 42 3242.

 
Ravintola Terrassn

 

 

 

 

Lisätiedot

  • Kiinnitys Poiju / Sivukiinnitys
  • Merikartan lehtinumero B 646
  • Koordinaatit N 60º 02,6´ - E 22º 40,1´
  • Paikkojen määrä 20
  • Sähköposti kalkholmen@ksvk.fi
  • Puhelinnumero +358 40 529 1258
  • Sataman osoite Kalkholmsvägen 43, 25830 Västanfjärd