Kalkholmen Marina

Kalkholmen Marina tarjoaa suojaisan sataman idyllisessä Västanfjärdissä.

Satama-alue ja ravintolarakennus on kevään 2020 aikana kunnostettu ja suurennettu. Uudistetussa vierasvenelaiturissa on noin 20 vieraspaikkaa, sähköä, vettä ja septityhjennys. Kalkholmen Marinassa on myös kausipaikkoja vuokrattavana.

Kalkholmen Marinassa voi 13.6. alkaen nauttia hyvää ja konstailematonta ruokaa vasta-avatussa Terrassn ravintolassa. Ravintolan tilavalta terrassilta voi ihailla kaunista Västanfjärdin lahtea. Kivenheiton päässä satamasta on leikkipaikka lapsille ja kesäkuun puolivälissä sen viereen valmistuu Kemiönsaaren ensimmäinen padelkenttä, missä voi pelata padelia taivasalla, yleisönä meri. Keskikesällä satamassa on myytävänä lähituotettuja marjoja ja vihanneksia.

Kalkholmenilla on jännittävä historia Västanfjärdin kalkkilouhinnan ja talonpoikaispurjehduksen keskipisteenä, ja sen jäljet näkyvät yhä. Ravintola sijaitsee telakkarakennuksessa, jossa legendaarinen Eugenia-jahti rakennettiin valmiiksi ja Kalkholmenin vanhan kalkkivaraston rauniosta on tehty kyläyhdistyksen voimin kaunis näyttämö.

Kävelymatkan päässä Kalkholmen Marinasta löytyy m.m. luontopolkuja, Västanfjärdin kauniit kirkot, tenniskentät sekä mukava, perinteinen kyläkauppa Knallis. Kyläkauppaan pääsee myös helposti veneellä, lahtea ylittämällä. Golfista kiinnostuneille löytyy muutamaan kilometrin päässä sijaitseva Bjärkas Golf.

Kalkholmen Marina toimii myös Kemiönsaaren Venekeskuksen kotisatamana. Yritys avaa myöhemmin kesällä oman democenterin satamassa. Siellä voi tutustua laajaan valikoimaan sekä uusia että käytettyjä veneitä niiden oikeassa elementissään, koeajaa uusi unelmavene tai huoltaa vanhan. Democenterin palvelut toimivat ajanvarauksella. Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 02 42 3242.

Ravintola Terrassn

Lisätiedot

  • Merikartan lehtinumero B 646
  • Koordinaatit N 60º 02,6´ - E 22º 40,1´
  • Paikkojen määrä 20
  • Kiinnitys Poiju / Sivukiinnitys
  • Sähköposti kalkholmen@ksvk.fi
  • Puhelinnumero +358 40 529 1258
  • Sataman osoite Kalkholmsvägen 43, 25830 Västanfjärd
Mistä: Mihin: