Ridning i Stall Hildas Talli

Välkommen till Stall Hildas Talli – tid för dig själv

Vi har en underbar liten gård med hästar, hundar, katter. Vi erbjuder en möjlighet att slappna av en stund och njuta av en vacker omgivning, djuren och naturen. Du får gärna komma och besöka oss.


Vi erbjuder:

 

Ridning eller körning med våra fjordhästar i terräng, 1-2h, både för barn och vuxna. Du behöver inte ha någon förhandskunskap för att kunna delta. Se på prislistan.

Bekantningsbesök på gården, som lämpar sig speciellt bra för tex barnfmiljer. Kom och bekanta dig med de djur du är intresserad av. Du vill kanske leka med hundarna? Eller gå på en promenad med hundarna och hästarna? Vill du kanske borsta hundarna?

Vi har också ett litet växthus, där vi odlar tomater och örter mm, som vi gärna bjuder på smakprov från. Ta kontakt om du är intresserad så skräddarsyr vi någonting just för dig!

Övernattning i huvudbyggnaden, hyr ett rum där du kan övernatta, äta frukost och fortsätta din resa följande dag! I rummet finns två sängar. Två madrasser finns att sätta på golvet. Max 4 personer. Täcken, dynor och sänglinne hör till. Uthyrningen börjar kl 14 och slutar följande dag kl 12.

 

Vi är med i Green Care-verksamheten i Finland. Green Care är till naturen och landsbygden kopplad verksamhet som upprätthåller och befrämjar välmående och livskvalitet hos människor.

 

Kom ihåg att boka tid på förhand! Välkommen!

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Karlskogavägen 26
  • Telefon 1 +358 46 9432345