Uppgårds Fotisgolf

Uppgårds Fotisgolf är för tillfället den enda och äldsta 18-håls banan i Finland.

Vi följer med myndigheternas instruktioner och följer dem, nu under rådande pandemi tiden. Detta medför en del restriktioner i besökena hos oss. Mera om det på vår web sida.

Vi öppnar våra banor vanligtvis i medlet av Maj.

Fotisgolf spelas närmelsevis med samma regler som Minigolf och lite blandning av Golf. 

Fotisgolf är en rolig och ibland ganska fartfylld blandninga av både golf och fotboll men utan klädkoder eller dylikt, du kommer och spelar som du är.

På vårt område har vi ett Café med ett passligt utbud. Normalt är caféet öppet dagligen mellan 12:00 - 20:00. Ifall du har behov av service så är vi på plats och ställe alla dagar under veckan.

Banorna kommer att vara öppna dagligen mellan 08:00 och 20:00. 

Sedan har vi en bastu med omklädningrum och 3 duschar samt ett mötesutrymme i samband med ladugården. Dessa utrymmen kan utnyttjas mot ersättning. Vänligen tag kontakt om det finns intresse..

I mötesrummet samt på ute terassen finns plats för 16 personers sittande till bords. Mera om detta hittar du på vår websida. 

År 2018 fick vi äran att stå för arrangemangena av de Europeiska Mästerskapen i Fotisgolf.

På våra banor spelades "Finnish Open 2019" -deltävlingen med ett 50 till 60 -tal deltagare från hela Europa, och nu inkommand sommar, 2019, står vi åter igen för arrangemanget som är oss en stor ära. 

Fotisgolf passar utmärkt för: familjer, företag, TYKY-dagars extra underhållning, skolor och klassresor, möhippor och svensexor. 

Mera exakt och uppdaterad information hittar du på vår websida: https://fotisgolf.fi

 

Service

  • Café, Bastu, Mötesutrymmen, WiFi

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Villkärrsvägen 147A, 25700 Kimito
  • Telefon 1 +358505222680